Transportfiets 2014

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transportfiets 2014

Ben je op zoek naar een transportfiets 2014? De kans bestaat dat je beoogde transportfiets 2014 niet meer op voorraad is. Maar, schrik niet! Veel transportfietsen uit 2014 lopen door in de nieuwe collectie. Deze transportfietsen uit 2014 zijn zo goed bevallen dat ze doorgezet zijn naar het nieuwe jaar. Zo, nu de grote schrik over is kunnen we goed onderzoeken welke modellen in 2014 verkrijgbaar waren en hoe zich dat vertaald in het nieuwe jaar. Wij hebben de collectie transportfiets 2014 natuurlijk scherp geprijst nu het nieuwe jaar weer is begonnen.

De kleurrijke en stoere Transportfietsen 2014

Met de transportfiets 2014 zagen we een ruime collectie transportfietsen die niet alleen meer functioneel moest zijn maar ook leuk. Kijk bijvoorbeeld naar de Batavus Hashtag. De Batavus Hashtag ziet er stoer uit en doet absoluut niet onder voor elke andere transportfiets. En ook de Batavus BUB XL bracht de pret weer terug in de transportfietsen in 2014. Het design van deze stoere krachtpatser is gebaseerd op een paperclap en dit is goed te zien bij de framebuis.

Transportfietsen 2014 – doorlopende modellen

Zowel Gazelle als Batavus hebben doorlopende modellen in het assortiment zitten. De Batavus BUB, zoals eerder besproken, zit sinds 2014 in het assortiment. En ook de Batavus Diva vinden we de laatste jaren terug in het asortiment. De transportfietsen waren in 2014 te verkrijgen in allerlei trendy kleuren en deze trend heeft zich de laatste jaren doorgezet. De Gazelle Heavy Duty of de Gazelle Miss Grace zijn nog steeds mateloos populair. En terecht wat ons betreft.

transportfietsen 2014-

Ben je benieuwd welke modellen er in het 2016 assortiment zitten?

Wil je geen transportfiets 2014? Maar liever een transportfiets uit 2016? Kijk dan hier!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.