Transportfiets 2015

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transportfiets 2015

Na de initiele rustige aanloop kunnen we veilig stellen dat de transportfiets 2015 zijn grootste vlucht heeft gemaakt. De transportfiets heeft altijd al een unieke plek gehad in het Nederlandse straatbeeld. Denk maar eens aan een bakkersfiets of de melkboer in vroegere jaren. In 2015 is de transportfiets een volwassen deelnemer geworden in het Nederlandse stadsverkeer. Waar transportfietsen eerder nog af en toe te zien waren is in 2015 de transportfiets een veelgeziene gast in het Nederlandse straatbeeld. Aanbiedingsfiets heeft een zeer grote collectie transportfietsen in bezit van Gazelle en Batavus. Deze transportfiets 2015 is gemaakt met een hoog gebruiksgemak in gedachten.

Een Gazelle Transportfiets 2015

Gazelle heeft zeer succesvolle modellen transportfietsen in het assortiment. Deze modellen zijn zo populair dat ze al jarenlang doorlopen. Zo heeft de collectie Gazelle transportfiets 2015 zeer geschikte modellen voor het Nederlandse stadsverkeer waardoor ze al seizoenenlang gemaakt én indien nodig verbeterd worden. Modellen die hier onder vallen zijn de Gazelle Heavy Duty 3 transportfiets, de Gazelle Heavy Duty 7 transportfiets, de Gazelle Miss Grace 3 transportfiets, de Gazelle Miss Grace 7 transportfiets en de Gazelle Duty NL.

Batavus Transportfietsen 2015

Batavus heeft met de Batavus Diva al jarenlang een succesvolle transportfietsfiets in het assortiment. Met de Batavus Diva Plus N3 transportfiets, de Batavus Diva Plus 5 transportfiets en de Batavus Personal Bike Plus N3 is in 2015 de aanzet gemaakt naar zeer succesvolle modellen transportfietsen. Transportfietsen van Batavus uit 2015 zijn dan ook zeer hoogwaardig van kwaliteit en gewild onder fietsend Nederland!

transportfietsen 2015

Benieuwd naar de 2016 transportfietsen collectie?

Hier vindt je de Transportfiets 2016 collectie. Is de Transportfiets 2015 toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan het complete aanbod fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.