• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Transportfiets 2016

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

2 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Transportfiets 2016 – Nieuw seizoen met oude bekenden

Vanwege de hoge vraag naar transportfietsen hebben zowel Gazelle als Batavus nieuwe modellen geintroduceerd in de 2016 transportfietsen collectie. Maar niet alleen nieuwe fietsen zijn geintroduceerd. Ook transportfietsen die zeer goed bevallen zijn in de vorige seizoenen zijn gebleven of in nieuwe kleurvariaties uitgebracht. Benieuwd wat de nieuwe trends in de collectie van de transportfiets 2016 zijn? Lees dan mee!

Lichtgewicht en toch zwaar beladen, de transportfiets 2016

De collectie Tranportfiets 2016 zijn een wereld van verschil met transportfietsen uit vroegere jaren. Zowel Batavus als Gazelle werken aan comfortabele transportfiets 2016 en geven hier hun eigen draai aan. Met nieuwerwetse materialen en technieken worden transportfietsen zo gemaakt dat ze zwaar beladen kunnen worden en toch lichtgewicht fietsen. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van uw transportfiets zonder in te leveren op fietscomfort. Daar teken je toch voor? Welkom bij de collectie transportfiets 2016.

De accessoires voor de transportfiets 2016

De transportfiets 2016 is net als de voorgaande jaren ideaal om te personaliseren met bijvoorbeeld een mooie mand of krat. Maar ook door de ruime keus aan kleuren van de transportfiets 2016 kun je al direct een statement maken en val jij met je transportfiets op in het straatbeeld.

Gazelle transportfiets 2016

Gazelle heeft in 2016 diverse transportfietsen in het assortiment die we kennen van eerdere jaren. De productie van deze transportfiets 2016 is natuurlijk doorgezet omdat ze kwalitatief zeer hoogwaardig waren en zeer goed bevielen bij het publiek.
Het instapmodel transportfiets 2016 is de Gazelle Duty NL. Deze speelse transportfiets met stoere details is in 2016 onveranderd gebleven. Met de stevige voordrager is dit een zeer goed model voor bijvoorbeeld scholieren.
De Gazelle Heavy Duty NL is echt gebouwd voor het zware werk. Met een zeer stevige voor- en achterdrager is dit dé transportfiets bij uitstek. Verkrijgbaar in de Gazelle Heavy Duty NL 3 of de Gazelle Heavy Duty NL 7. Technisch is deze fiets hetzelfde gebleven maar heeft hij nieuwe kleurvarianten erbij gekregen.
Een andere populaire transportfiets in de 2016 collectie is de Gazelle Miss Grace 2016 transportfiets. Deze vrouwelijke transportfiets 2016 is verkrijgbaar in nieuwe kleurslagen en is zo helemaal up to date voor 2016! De Gazelle Miss Grace transportfiets is verkrijgbaar in de Gazelle Miss Grace 3 2016 transportfiets of de Gazelle Miss Grace 7 2016 transportfiets.

Gazelle transportfiets 2016 – De nieuwe Puur NL

Gazelle heeft een groot assortiment aan comfortabele transportfietsen. Het design en de functionaliteit van de Gazelle transportfietsen in 2016 is nóg meer geoptimaliseerd ten opzichte van 2015. Met de komst met vernieuwende modellen zoals de Gazelle Puur NL kunnen ze zich goed onderscheiden van andere grote fietsenmerken. Het design van de Gazelle Puur NL lijkt vertrouwd, maar de makelij is zeer modern. Deze fiets is verkrijgbaar in de Gazelle Puur NL 3 2016 transportfiets en de Gazelle Puur NL 7 2016 transportfiets. En met de instagram hashtags #puurNL en #lovemybike laten ze zien dat ze thuis horen in 2016. Transportfietsen anno nu!

Batavus Transportfietsen in 2016

Ook in 2016 heeft Batavus een grote bijdrage geleverd aan de transportfietsen. Batavus heeft in 2015 de Batavus CNCTD geintroduceerd en is in de transportfietsen 2016 collectie weer te bewonderen. Vanwege de hoge kwaliteit en populariteit is deze fiets zeer geschikt voor diverse doeleindes. Verkrijgbaar in de Batavus CNCTD N3 2016 transportfiets of de Batavus CNCTD 2016 transportfiets.
Ook de Batavus BUB heeft zijn weg teruggevonden in de 2016 transportfiets collectie. Deze fiets heeft een iets andere styling maar wel met de bekende kwaliteit. Verkrijgbaar in de Batavus BUB XL Plus 2016 transportfiets uitvoering.
Verder is er in de collectie de Batavus Diva Plus te verkrijgen. Deze vrouwelijke transportfiets is ideaal toegespitst op zwaardere bagage dankzij het handige stuurslot en de dubbele standaard. De Batavus Personal Bike en de Batavus Old Dutch transportfietsen hebben misschien wel de langste staat van dienst in de transportfietsen collectie. Het is dan ook niet voor niets dat ze in 2016 weer terug te vinden zijn!

Batavus transportfietsen in 2016 – Vernieuwend design met de Quip

Batavus heeft met de Batavus Quip 2016 transportfiets een award voor Goed Industrieel Ontwerp gewonnen. Batavus heeft eigenzinnig en modern design nooit geschuwd en dat laat de Batavus Quip ook goed zien. Onderscheidend en vernieuwende transportfietsen in 2016 – dat was het doel en dit is met de Batavus Quip zeker gelukt! Een quote van de vakjury: “Naast tulpen en klompen bepaalt nog een ander product het Nederlandse straatbeeld. De fiets! Met de opkomst van nieuwe, lichtere materialen en verbeterde productietechnieken, is het straatbeeld aan het veranderen. Verschillende speelse vormen en verrassende kleuren kenmerken de fiets van vandaag de dag.”

Transportfietsen 2016

Bent u op zoek naar een transportfiets uit 2015?

Nasat de transportfiets 2016 hebben wij ook nog scherp geprijsde Transportfietsen 2015

 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x