• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Transportfiets 2017

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Transportfiets 2017 kopen?

Transportfietsen hebben de laatste jaren een grote toename genomen in het fietsverkeer. En dat is niet onlogisch! Transportfietsen zijn ontzettend praktisch en gebruiksvriendelijk. Naar verwachting blijven transportfietsen ook de komende jaren, en zeker in 2017, een graag geziene gast in het Nederlandse fietsverkeer. Nieuw in de transportfietsen in het afgelopen modeljaar waren de modellen die waren toegepast op het leven van scholieren en forensen. Waarbij de klassieke transportfiets veel ruimte in beslag neemt hebben Batavus en Gazelle een model ontwikkeld met een smallere bagagedrager. Hierdoor passen ze gemakkelijker in het fietsenrek van bijvoorbeeld de school of een station.

De Transportfiets 2017, wat verwachten we?

Een transportfiets 2017 is ideaal voor het vervoeren van je bagage. Dat een fiets in het Nederlandse verkeersklimaat erg praktisch is, is al snel gebleken. Transportfietsen zijn wendbaar en werden al vroeg in het productieproces van fietsen ingezet. Maar waar transportfietsen zoals bakkersfietsen vroeger nog log en onhandelbaar waren zijn ze tegenwoordig zo toegepast dat de fietser anno 2017 weinig ongemak heeft tijdens het fietsen.

Nieuw jaar, nieuwe fiets! De Transportfiets 2017!

Naar verwachting blijven de Gazelle Heavy Duty NL, de Gazelle Puur NL en de Batavus Diva de populaire modellen transportfiets 2017. We zullen transportfiets 2017 in allerlei toepassingen tegenkomen. Want waar de transportfiets eerst nog alleen een fiets was voor stadsverkeer zullen ze een steeds bredere toepassing krijgen. Want met je prettig rijdende transportfiets wil je natuurlijk ook langere afstanden kunnen fietsen.

Accessoires voor je transportfiets

Ook bij de transportfiets 2017 zullen we een toename zien in accessoires voor de transportfiets. Waar in eerdere jaren al de trend werd gezet om je transportfiets nog persoonlijker te maken met accessoires denken we dat dat in 2017 nog meer gaat gebeuren. Een krat op je fiets is natuurlijk super handig, en het zal ons niet verbazen als er meerdere soorten voordragers te zien zijn. Of handige bagagebinders voor op je voordrager.

transportfietsen 2017

Is een transportfiets niets voor jou?

Kijk dan bij onze stadsfietsen!

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x