Witte fietsen

Een witte fiets kopen doe je bij aanbiedingsfiets. De mogelijkheden voor het kopen van witte fietsen zijn groot! Zo zijn er compleet witte fietsen en fietsen met witte details.
Een witte fiets is een mooie gebruiksvoorwerp voor je dagelijkse leven. Er zijn legio voorbeelden van witte fietsen te vinden.

Witte fietsen van Gazelle, Batavus en Sensa

Zowel Gazelle als Batavus hebben witte fietsen in hun voorraad. Deze witte fietsen zijn stijlvol en gemakkelijk in gebruik. Batavus en Gazelle zijn verantwoordelijk voor het overgrote deel van de fietsen die in Nederland in gebruik zijn.  Hierdoor heb je altijd de garantie op een kwalitatief hoogwaardige fiets gemaakt door de meest ervaren fietsenmerken. Ook Sensa levert mooie witte fietsen. Sensa staat goed bekend in het sportievere segment.

De witte fiets van Gazelle

Gazelle maakt fietsen in diverse categorieen. Daarom zijn er witte fietsen te vinden in bijna alle fietscategorieen op onze website. Een voorbeeld van een witte Gazelle fiets is de Gazelle Eclipse C8 2016, de Gazelle Orange C7+ en de Gazelle Paris C7+ is geheel wit met zwarte details. Beide fietsen hebben een prachtig verloop van donker naar wit. De Gazelle van Stael LTD. Heeft een prachtige ivoor witte kleur. Ook de Gazelle Miss Grace is te verkrijgen in een witte uitvoering. Als laatste voorbeeld van een witte fiets die wij als erg stijlvol beschouwen is de Gazelle Bloom. Deze fiets is in twee kleuren te verkrijgen en wij vinden de witte uitvoering zeer geslaagd.

De Witte fiets van Batavus

Batavus heeft een paar zeer sportief uitgevoerde witte fietsen in het assortiment. Een prachtig voorbeelden zijn de Batavus Zonar GPS, de Batavus Tourmalet, de Batavus Dinsdag en de Batavus Fuze X-Light. Ook de altijd populaire Batavus Mambo stadsfiets kent een witte uitvoering. Een ander voorbeeld van een witte stadsfiets is de Batavus Young.

witte fiets

Elektrische witte fietsen

Ook in de collectie elektrische fietsen zijn er veel witte fietsen te vinden. Dan kun je denken aan de Gazelle Orange C7+ Hybrid M en de Gazelle Miss Grace Hybrid F.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.