• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Zwarte fietsen

Producten 1-24 van 31

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 31

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Een zwarte fiets kopen

Je hebt na een lange zoektocht je keuze beperkt tot het kopen van een zwarte fiets. Een zwarte fiets is een klassieke keuze. Fietsen zijn vanaf het begin dat ze voor het eerst gemaakt werden door Gazelle en Batavus. Hierdoor is de zwarte fiets eigenlijk altijd wel in het assortiment van fietsenwinkels te vinden geweest. Wel is de kleur zwart aan trends onderhevig. Soms word er gebruik gemaakt van (hoog)glans zwart, andere jaren is matzwart populairder.

Voorbeelden van zwarte fietsen

Zowel Gazelle als Batavus hebben een groot assortiment fietsen waaronder veel zwarte exemplaren. Deze fietsen varieren van stadsfietsen tot transportfietsen en van hybride fietsen naar omafietsen. Wat voor fiets je ook zoekt, er zit vrijwel altijd een zwarte fiets tussen!

Batavus zwarte fietsen

Omdat Batavus al decennialang fietsen produceert hebben zij aan de traditie van zwarte fietsen vastgehouden. Ondanks dat het merk zich afsplitst van de traditionele fietsen en zich meer specialiseert in design is de zwarte fiets wel in het assortiment behouden. Een goed voorbeeld van een klassieke zwarte fiets is de Batavus Wayz, Ook de Batavus Winner en de Batavus Dinsdag zijn in stijlvolle zwarte uitvoeringen gemaakt. Modern zwart zie je terug bij de Batavus Quip. Er is voor  ieder wat wils!

Gazelle zwarte fietsen

Ook Gazelle heeft een groot assortiment aan zwarte fietsen. Gazelle bied fietsen in geheel zwart zoals de Gazelle Puur NL maar kent ook kleurstellingen waarin zwart verloopt in grijs zoals bij de Gazelle Eclipse en de Gazelle Orange. Ook de Gazelle Vento is in een prachtig nachtzwarte kleurstelling te koop. Vorig jaar is de Gazelle Paris gerestyled en in zijn moderne zwarte uitvoering weer helemaal up to date!

Gazelle Orange in het zwart

Ben je op zoek naar een zwarte fiets?

Kijk dan ook eens bij onze top 10 overzichten zodat je kunt kijken welke fiets het best bij jou past! Kijk hier voor de top 10 van stadsfietsen.
De top 10 van Batavus fietsen. De top 10 van Gazelle fietsen.

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x