Fietsenwinkel Delft

Fietsenwinkel in Delft

Wilt u door het mooie Delft heen fietsen, dan bent u bij Aanbiedingsfiets aan het juiste adres. Wij leveren namelijk fietsen door heel Nederland, dus ook in Delft. Uw fiets wordt gewoon bij u thuis geleverd waardoor u niet meer naar een fietsenwinkel in Delft hoeft te gaan om uw fiets op te halen. Binnen een paar dagen wordt uw fiets al bij u thuis geleverd. Hierdoor kunt u al heel snel door de prachtige omgeving van Delft fietsen. Wij kunnen uw fiets zo snel leveren omdat wij een actuele voorraad hebben. Wanneer u toch niet zo blij bent met de fiets kunt u die tot 14 dagen ruilen en retourneren.

Goedkope merkfietsen?

Het hele jaar door hebben wij leuke kortingen op merkfietsen. Hierdoor kunt u een mooie fiets van het merk Gazelle aanschaffen voor een leuke prijs. Naast Gazelle hebben we ook andere merken in ons assortiment zoals Sensa en Batavus. Deze merken hebben ook hele mooie modellen in hun collectie. Zo hebben we de omafiets waarmee u met een stijlvol uiterlijk door Nederland fietst of de transportfiets die de perfecte partner is voor het dagelijkse gebruik. Natuurlijk hebben wij nog veel meer fietsen in ons assortiment waardoor er wel voor iedereen een geschikte fiets te vinden is.

Accessoires

Bij een mooie fiets horen natuurlijk ook accessoires. Van een fietslverlichting tot een fietstas er is voor ieder wel wat wils te vinden. De accessoires worden ook bij u thuis geleverd waardoor u niet meer naar een fietsenwinkel in Den Helder hoeft te gaan om uw accessoires op te halen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.