Fietsenwinkel Hilversum

Fietsenwinkel in Hilversum?

Aanbiedingsfiets levert fietsen door heel Nederland, dus ook in Hilversum. De fiets kunt u bestellen via onze website en die wordt gewoon bij u thuis geleverd. Hierdoor hoeft u niet meer naar een fietsenwinkel in Hilversum te gaan om uw fiets op te halen. Binnen een paar dagen wordt uw nieuwe fiets al bij u thuis geleverd. Wij kunnen uw fiets zo snel leveren omdat wij een actuele voorraad hebben. Hierdoor kunt u al heel snel door de mooie omgeving van Hilversum fietsen. Wanneer u toch niet zo blij bent met uw nieuwe fiets kunt u die tot 14 dagen ruilen en retourneren.

Kortingen op Merkfietsen!

Vaak hebben wij hoge kortingen op merkfietsen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een mooie Batavus fiets aanschaffen voor een leuke prijs. Andere bekende merken die wij in ons assortiment hebben zijn Sensa en Batavus. In de collecties van deze merken zitten heel veel verschillende modellen. Zo hebben we de hybride fiets wat de ideale combinatie van een stadsfiets en een racefiets is of een stadsfiets die een alleskunner is waarmee u ideaal door het dagelijks fietsverkeer kan fietsen. Doordat er zoveel fietsen zijn is er voor ieder wel een geschikte fiets te vinden.

Accessoires

Naast fietsen kunt u bij ons op de website accessoires vinden. Ook deze worden gewoon bij u thuis geleverd. Van kinderzitjes tot fietscomputers waarmee u uw fietssnelheid kan meten en nog veel meer! We hebben het allemaal. Door het grote assortiment is er voor ieder wel wat wils te vinden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.