Fietsenwinkel Leeuwarden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fietsenwinkel in Leeuwarden?

Aanbiedingsfiets levert fietsen door heel Nederland, dus ook in Leeuwarden. Uw fiets wordt gewoon bij u thuis geleverd. Hierdoor hoeft u niet meer naar een fietsenwinkel in Leeuwarden te gaan om uw fiets op te halen.

Wanneer u een fiets bij ons besteld wordt die zo snel mogelijk geleverd. De fiets kan zo snel geleverd worden omdat wij een actuele voorraad hebben. Wanneer u toch niet zo blij bent met de fiets kunt u die tot 14 dagen ruilen en retourneren.

Merkfiets met hoge kortingen

Vaak hebben wij leuke kortingen op onze merkfietsen. Hierdoor kunt u voor een hele mooie fiets aanschaffen voor een leuke prijs. De merkfietsen die wij in ons assortiment hebben zijn: Gazelle, Batavus en Sensa. Deze merken hebben allerlei verschillende soorten modellen. Zo hebben wij de hippe omafiets of voor de moeders onder ons de moederfiets. Omdat we zo’n groot assortiment hebben is er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden. We hebben normale fietsen, maar we hebben ook elektrische fietsen waarmee u nog sneller vooruit komt.

Naast fietsen hebben we ook accessoires van de bekende merken Yepp en Shimano. Deze merken bieden allerlei accessoires die het fietsen veiliger en gemakkelijker maken. Deze accessoires kunt u gewoon bij ons op de webshop bestellen en hierdoor hoeft u niet naar een fietsenwinkel in Leeuwarden te gaan om accessoires te kopen. Van fietssloten om uw fiets te beveiligen tot fietslampen voor in het donker en nog veel meer. Door het grote assortiment weten wij zeker dat er voor iedereen een geschikte fiets accessoire is.

Fietsenwinkel Leeuwarden

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.