Fietsenwinkel Leiden

Fietsenwinkel leiden

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets en heeft u geen zin om naar een fietsenwinkel in Leiden te gaan? Dan bent u bij Aanbiedingsfiets aan het juiste adres. Wij leveren de fietsen gewoon bij u thuis. Een ander voordeel aan Aanbiedingsfiets is dat u via onze website heel gemakkelijk een fiets kan uitzoeken. Hierdoor hoeft u dus niet meer naar een fietsenwinkel in leiden te gaan.

Wij kunnen de fietsen zo snel leveren omdat we een actuele voorraad hebben. Dus binnen een paar dagen fietst u al door Leiden met een nieuwe fiets. Wanneer u toch niet zo blij bent met de nieuwe fiets kan die tot 14 dagen geruild en geretourneerd worden. Aanbiedingsfiets heeft verschillende soorten merken die fietsen verkopen. Zo verkopen wij fietsen van de merken: Gazelle, Batavus en Sensa. Daarnaast kan je ook accessoires kopen van de merken Yepp en Shimano.

Naast de vele merken die Aanbiedingsfiets verkoopt, zijn er ook verschillende soorten fietsen. Zo heb je de omafiets, de moederfiets en de hippe papafiets. Bij ons op de website is er ook nog de keuze mogelijkheid om te kiezen tussen een normale fiets en een elektrische fiets. Het fijne aan een elektrische fiets is dat u gemakkelijker kunt fietsen. Vindt u het toch fijner om langs te komen in de fietsenwinkel? Dan bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Leiden. Klik hier om meer informatie te krijgen over de fietsenwinkel in Leiden.

Fietsenwinkel Leiden

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.