Fietsenwinkel Utrecht

Fietswinkel Utrecht

In Utrecht en in andere steden levert Aanbiedingsfiets fietsen aan huis. Hierdoor hoef je niet naar de fietsenwinkel in Utrecht te gaan, maar wordt de fiets gewoon bij je thuis afgeleverd. Het andere voordeel is dat je niet naar de fietsenwinkel in Utrecht hoeft te gaan om een fiets uit te zoeken, dit kan je gewoon allemaal doen via je eigen computer.

Wanneer je bij aanbiedingsfiets een fiets besteld wordt die heel snel geleverd. Dit komt door de actuele voorraad die wij hebben. Hierdoor kunt u lekker met uw nieuwe fiets door Utrecht fietsen. Wanneer je toch niet helemaal blij bent met de nieuwe fiets kan die altijd binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. De fiets wordt gewoon bij u thuis opgehaald waardoor u niet naar een fietsenwinkel in Utrecht hoeft om de fiets terug te brengen. Bij ons kun je allerlei soorten merkfietsen kopen. Het voordeel bij Aanbiedingsfiets is dat wij mooie acties hebben met hoge kortingen die ervoor zorgen dat er merkfietsen aangeschaft kunnen worden voor een rendabele prijs.

De merken die wij verkopen zijn: Gazelle, Batavus, Sensa, Yepp en shimano. Alle merken hebben vele verschillen soorten modellen. Zo kan je als hippe moeder de moederfiets aanschaffen of je neemt een modieuze omafiets waarmee je heerlijk door Utrecht kan fietsen. Zo hebben wij nog veel meer fietsen in ons assortiment. Tevens kunnen wij u garanderen dat elke fiets bij u thuis geleverd wordt wat inhoudt dat u dus niet naar een fietsenwinkel in Utrecht hoeft te gaan.

Fietsenwinkel Utrecht

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.