• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Fietsen per Serie

Tegenwoordig kennen de fiets fabrikanten verschillende series. Hieronder staan de meest populaire series en fietsen in een duidelijk overzicht.
Op deze manier kunt u snel en eenvoudig de juiste Gazelle fiets vinden.
Toch op zoek naar een Batavus fiets? Populaire series van Batavus vindt u hier.

 

Gazelle fietsen

 

Gazelle Orange

Gazelle Orange

De Gazelle Orange is de meest verkochte fiets van Gazelle. Deze fiets is leverbaar als stadsfiets, maar ook in een elektrische variant of sportieve hybride fiets. De Gazelle Orange damesfiets kenmerkt zich door de lage en wijde instap. 

Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix is voorzien van een sportief frame en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een Chamonix stadsfiets of juist een lichtgewicht hybride fiets. In de Gazelle Chamonix serie zult u zeker slagen. Uiteraard is de Gazelle Chamonix ook als elektrische fiets leverbaar.

Gazelle Paris

Gazelle Paris

De Gazelle Paris valt in het segment van de sportieve stadsfiets. Dit model is leverbaar in variaties met en zonder vering. Diverse kleurstellingen en scherpe prijzen maken de Gazelle Paris een veel verkocht model.

Gazelle Eclipse

Gazelle Eclipse

De Gazelle Eclipse is door Gazelle luxe afgewerkt tegen een zeer scherpe prijs. Dit model is leverbaar als sportieve stadsfiets maar ook in hybride uitvoering. De Gazelle Eclipse is een Limited Edition fiets en wordt slechts in een beperkte oplage geproduceerd. Voor dit model geldt dan ook, op = op.

Gazelle Esprit

Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit is een echte stadsfiets. Dit model is leverbaar in een versie met een terugtraprem, een variant met 3 versnellingen en een luxe afgewerkte versie met 7 versnellingen. Deze fiets is zeer populair als schoolfiets! Sterk, solide en comfort zijn enkele kenmerken die de Gazelle Esprit goed passen.

Gazelle Duty NL

Gazelle (Heavy) Duty NL

De Gazelle Duty NL en Gazelle Heavy Duty NL zijn de sterke transportfietsen van Gazelle. Dankzij de brede ballonbanden, het sterke frame en handige voorrek is deze fiets perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Leverbaar in diverse uitvoeringen voor zowel dames als heren. De vrolijke kleuren maken deze transportfietsen tot ware eye-catchers

Gazelle Miss Grace

Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss Grace is de eigentijdse transportfiets van Gazelle. Deze fiets is voorzien van een stevige voordrager. Het brede stuur en prettige zadel maken de houding op deze fiets ideaal. De Gazelle Miss Grace is ook leverbaar in een elektrische variant.

Gazelle Classic

Gazelle Classic

De Gazelle Classic is de omafiets van Gazelle. De stevige en deglijke omafiets fietst lekker relaxed en de houding is prettig rechtop zoals het bij een omafiets moet zijn. De Gazelle Classic is leverbaar met terugtraprem. ook is er een variant met handremmen en versnellingen.

Gazelle van Stael,

Gazelle van Stael

De Gazelle van Stael fietsen zijn ware retro stadsfietsen. Gebaseerd op de klassieke Gazelle Tour de France. Kenmerkend voor deze fiets is natuurlijk het in het oog springende design. De fiets is lichtgewicht en is leverbaar in een versie met 3 of 7 versnellingen. De details van de Gazelle van Stael maken deze fiets een klassieker voor de toekomst.

Gazelle CityZen

Gazelle CityZen

De Gazelle CityZen is de eigentijdse en stoere sportieve fiets van Gazelle. De sportieve houding en looks maken deze fiets geschikt voor iedereen die houdt van lekker doorfietsen. De Gazelle CityZen is leverbaar als herenfiets en damesfiets met een keuze uit 7 versnellingen of 9 versnellingen.

10 1 8,8 1395