• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Actie op Aanbiedingsfiets.nl

Naast de al scherpe prijzen op Aanbiedingsfiets.nl zijn er ook speciale acties en scherpe kortingen. Welke dat precies zijn is afhankelijk van de periode en deze wisselen door het jaar heen. Hieronder vindt u de lopende acties en de actielabels die gebruikt worden op Aanbiedingsfiets.nl.
Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op.

GRATIS 6 maanden diefstalverzekering

Bij aanschaf van een geselecteerde fiets of e-bike krijg je van Aanbiedingsfiets.nl een half jaar diefstalverzekering cadeau. Wordt je fiets gestolen terwijl deze op slot stond? Dan leveren wij een nieuwe fiets! De diefstalverzekering loopt automatisch af en kan na 6 maanden verlengd worden.

€ 150 Cashback op Gazelle e-bike smet Shimano Steps middenmotor

Bij aanschaf van een fiets uit de cashback actie ontvang je nu maarliefst € 150 retour! Daarnaast zit er op deze fietsen, naast de al zeer scherpe prijs, ook nog eens een gratis diefstalverzekering bij de fiets. Bekijk snel alle deelnemende Gazelle E-Bikes met Steps middenmotor.

Actielabels

Op Aanbiedingsfiets.nl hanteren wij meerdere actielabels. Welke dat precies zijn ziet u hieronder in het overzicht, met daarbij ook een duidelijke uitleg over de actie. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met op te nemen.

ebike label

E-Bike label

Het e-bike logo staat bij alle fietsen die elektrische trapondersteuning hebben. De elektrische fietsen beschikken over een middenmotor, een voorwiel motor of een achterwiel motor. Ook is er de mogelijkheid om de accu te upgraden op geselecteerde modellen, zo vergroot u eenvoudig de actieradius.

gratis diefstalverzekering

Gratis 6 maanden diefstalverzekering

Het blauwe gratis diefstalverzekering label vindt u terug op fietsen en e-bikes die 6 maanden diefstalverzekering cadeau geven. Dit label vindt u terug onder de kleur-maat combinaties op de productpagina van de betreffende fiets.

gratis verzending label

Gratis verzending label

Het blauwe gratis verzending logo vindt u terug op de fietsen en accessoires die gratis verzending hebben. Dit wordt automatisch verwerkt in de winkelwagen, hier hoeft u niks speciaals voor te doen.

sale label

Sale label

Het rode sale label staat prominent op alle artikelen die in de sale zijn. Deze fietsen en accessoires kunt u voor een nog scherpere prijs aanschaffen dan de al lage prijzen die wij hanteren. Wees er wel snel bij, want op de sale artikelen geldt de op = op regel.

extra korting label

Extra korting label

Ziet u dit label op een fiets staan? Dan krijgt u boven op de al scherpe prijs die wij hanteren nog eens extra korting. De extra korting is al verwerkt in de prijs en hoeft u dus niks extra's voor te doen.

verlengde garantie label

4 jaar verlengde garantie label

Dit label geeft aan dat u gratis 4 jaar lang garantie ontvangt op alle elektrische onderdelen van de fiets. Dit label wordt alleen getoond indien de actie van toepassing is.

fiets van het jaar 2016

Fiets van het jaar 2016 label

De Batavus Quip is in 2016 verkozen tot de fiets van het jaar! Dat verdient een speciaal label, dus ziet u dit label? Dan heeft u de fiets van het jaar 2016 te pakken. Deze fiets wordt jaarlijks gekozen door een onafhankelijke jury. Hierbij wordt onder andere gelet op design, rij-eigenschappen en prijs-kwaliteit.

speed bike van het jaar 2016

Speed e-bike van het jaar 2016 label

De Gazelle Cityzen Speed is in 2016 verkozen tot speed bike van het jaar. Een extra snelle elektrische fiets die verkozen is het de fiets van jaar is een mooi label waard. Met deze supersnelle E-bike gaat de ondersteuning tot maarliefst 45 km/u.

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x