Betaalmogelijkheden

Wanneer je een bestelling doet bij Aanbiedingsfiets wil je er zeker van zijn dat je gegevens veilig zijn en je betaling via een beveiligde verbinding loopt. Aanbiedingsfiets werkt samen met de betaalprovider MultiSafePay. Als één van de grootste online betaalproviders zorgen zij voor een veilige en probleemloze betaling.

Welke betaal mogelijkheden zijn er?

Betalen met Pin bij ophalen in winkel/Experience Center

Betalen met pin

Wanneer je je bestelling wilt ophalen kan je betalen met PIN. Let er wel op dat de meeste banken een standaard limiet van € 2.500 hanteren. Vergeet deze niet te verhogen indien dit noodzakelijk is om je bestelling op te halen.

Betalen met iDeal

Betalen met iDeal

Heb je een rekening bij een Nederlandse bank en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je eenvoudig en snel betalen via iDeal. Bij het afrekenen word je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je bank. De afschrijving is direct zichtbaar op jouw digitale afschrift.

Betalen met creditcard (+1%)

Creditcard

Betalen met een Visa card of Mastercard is mogelijk bij Aanbiedingsfiets. Dit kan uitsluitend wanneer je online betaalt. Het is niet mogelijk om in de winkel of het Experience center met je creditcard af te rekenen.

IBAN Bankoverschrijving (vanuit NL of buitenland)

Bankoverschrijving

Betaal met een IBAN overschrijving via je eigen bank. Je ontvangt het IBAN nummer in de bestelbevestiging. Of gebruik deze betaaloptie als je werkgever de bestelling direct aan Aanbiedingsfiets betaalt. Let er wel op dat de betaling bij Aanbiedingsfiets op de rekening moet  staan als je je bestelling op komt halen, dit kan 2 tot 3 werkdagen duren.

Betaling onder rembours (+ € 19.49)

Rembours

Je fiets pas betalen bij het afleveren? Ook dat is mogelijk. De koerier kan de betaling contant (gepast betalen) of met een mobiel pinapparaat verwerken. Deze service is alleen mogelijk bij bestelling van fietsen en alleen binnen Nederland.

Betalen in termijnen en achteraf betalen

Het is niet mogelijk om je bestelling achteraf of in termijnen te betalen. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.