• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Fiets laten bezorgen

U kunt uw nieuwe fiets laten bezorgen van maandag t/m zaterdag. Voor het vervoeren van fietsen gebruikt Aanbiedingsfiets.nl de diensten van Flevobird. Deze koerier is gespecialiseerd in het vervoeren van fietsen.
Nadat uw bestelling is afgerond maken de monteurs van Aanbiedingsfiets uw fiets 100% rijklaar. Alle onderdelen worden afgesteld, de fiets wordt gepoetst en de banden opgepompt. Vervolgens wordt uw fiets ingepakt in beschermend karton en meegegeven met de koerier.

U kunt tijdens de bestelling een gewenste leverdag aangeven. Zodra de fiets door Aanbiedingsfiets.nl is meegegeven met de koerier ontvangt u van de koerier een email met daarin de exacte leverdatum en tijdsindicatie.
Bij u thuis aangekomen haalt de koerier de fiets uit de verpakking, monteert de pedalen en zet het stuur recht. Zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe fiets.

Afleverkosten fietsen

 Afleverkosten  
 Nederland € 29,50
 België € 59,00 / € 99,00
 Duitsland € 119,00
 Frankrijk € 199,00

Bezorgmoment

Onze koerier maakt dagelijks een ritschema en stuurt u de dag voor aankomst een email met daarin een tijdsindicatie van het bezorgmoment. Indien het ritschema van de koerier niet schikt, kunt u direct met de koerier contact opnemen voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak. Onze koerier rijdt het grootste deel van Nederland op dagelijkse basis.

Kosten extra services

Zaterdaglevering + € 13,00
Bezorging Waddeneilanden + € 25,00
Levering onder rembours + € 19,50

 

100% rijklaar geleverd

Bij aflevering van de fiets door Flevobird zet de koerier het stuur recht, monteert de pedalen en neemt het karton weer mee terug. Zo kunt u uw nieuwe fiets direct gebruiken.

10 1 8,9 1426