Simson Kettingreiniger 250ml

 € 8,95
Thuisbezorgd voor € 6,95 of gratis afhalen
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Eerlijk over voorraad
  • 100% rijklaar geleverd
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Tot 14 dagen ruilen en retourneren
  • Vragen? Bel 0172 - 477 070
  • Klantbeoordeling 9/10

Specificaties van Simson Kettingreiniger 250ml

Merk
SIMSON

Beschrijving

Mijn grootvader had een blikje met daarin een bandenplakset van Simson. Zo ook mijn vader en nu staat er ook eentje bij mij in de schuur. En dat toont maar aan dat de degelijkheid én merkvastheid van Simson iets is om trots op te zijn. Na de oprichting in 1881 heeft Simson een naam gebouwd in Nederland. Simson staat bekend om zijn goede producten die goed passen bij de Nederlandse fietscultuur.

Simson kettingreiniger naturel

Met de Simson kettingreiniger naturel heeft u een ideale kettingreiniger in huis die ontvet en alle lopende onderdelen reinigt. Ideaal voor kettingen, tandwielen en derailleurs. Deze handige vloeistof is niet alleen geschikt voor fietsen. Ook brommers en motorfietsen hebben baat bij een goede reiniger. U kunt vuil en oud vet verwijderen door de reiniger op de ketting of lopende onderdelen aan te brengen en deze met een schone doek. Hierna is het noodzakelijk om deze onderdelen weer (spaarzaam) in te vetten.

Simson kettingreiniger; ideaal voor de derailleur

Klanten met een fiets met derailleur weten dat het fietsplezier verhoogd word met een derailleurfiets. Je hebt een grotere range aan versnellingen en je schakelt soepeler. Daarvoor in ruil is het noodzakelijk om je derailleur goed te onderhouden. Heb je door een zanderige of modderige omgeving gefietst of is het winter en word er gepekeld? Dan is schoonmaken erg belangrijk om soepel te blijven fietsen!

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Simson Kettingreiniger 250ml
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.