• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
 • Merkfietsen met hoge korting
 • 6 dagen per week bezorgd
 • 100% rijklaar geleverd

Fietsaccu

Producten 1-12 van 36

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-12 van 36

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Accu voor elektrische fiets kopen?

Is je fietsaccu na al die kilometers aan vervanging toe? Heb je zoveel kilometers gereden met je elektrische fiets dat het nu echt tijd wordt om je fietsaccu te vervangen? Bij Aanbiedingsfiets ben je aan het juiste adres om je nieuwe accu aan te schaffen. Met onze snelle levertijden rij je binnen enkele dagen weer kilometers lang op je elektrische fiets of speed pedelec. Een extra fietsaccu kan ook handig zijn, zo kan de ene accu aan de oplader en kunt u gewoon de weg op met uw e-bike.

Fietsaccu kopen?

Nieuwe fietsaccu kopen, waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een accu voor uw e bike is het belangrijk dat u op een aantal belangrijke zaken let. Allereerst is het van belang dat u een fietsaccu koopt die daadwerkelijk ook op uw fiets past. Niet elke accu past op elke elektrische fiets. Hoe weet u welke accu past op uw elektrische fiets? De fabrikant heeft op een duidelijk zichtbare plaats aangegeven wat voor type accu het gaat. Deze informatie kunt u over het algemeen terugvinden op de volgende plaatsen 

 • Op de acculader
 • In de bijgeleverde handleiding
 • Op de achter -of onderkant van de fietsaccu

Wanneer u deze informatie tot uw beschikking heeft kunt u overgaan tot het zoeken naar de bijpassende accu. Niet elk merk accu past op elke elektrische fiets. Sommige fietsmerken hebben hun eigen merken en bij sommige merken werken universele fietsaccu’s. Aanbiedingsfiets verkoopt de volgende merken.

 • Impulse (Gazelle Elektrische fietsen)
 • Panasonic (Gazelle Elektrische fietsen)
 • Batavus (Batavus Elektrische fietsen)
 • Bosch (Koga, Gazelle, Cube, Sparta, Batavus en Riese & Müller e-bikes)
 • E-Motion (Batavus en Sparta Elektrische fietsen)

Waar u ook rekening mee moet houden is de actieradius van de accu. De ene fietsaccu gaat een stuk langer mee zonder op te laden dan de andere. Fietst u lange stukken of heeft u weinig zin om de accu elke keer aan de lader te hangen? Dan is een fietsaccu met hoge actieradius en dus meer vermogen waarschijnlijk wat u zoekt. 

Oplader elektrische fiets nodig?

Heeft u naast een fietsaccu een nieuwe oplader voor uw elektrische fiets nodig? Ook dat is mogelijk bij Aanbiedingsfiets. De acculader van uw elektrische kan na enige tijd niet meer werken en dat betekent dat uw accu niet meer op kan worden geladen. Wij verkopen de Panasonic acculader. Deze fiets acculader is geschikt voor de volgende fietsaccu’s:

Komt u er niet uit of weet u niet welke accu u nodig heeft voor uw elektrische fiets? Neem gerust contact met u op en wij helpen u graag naar een nieuwe fietsaccu.

fietsaccu lader

Fietsaccu

Minimal Price: 22,95

Maximal Price: 749,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x