Experience Center

Covid Update

Bij Aanbiedingsfiets kan je ook tijdens de Corona pandemie terecht voor het afhalen van je bestelling (Click & Collect) en voor het maken van een proefrit (Winkelen op Afspraak). Lees meer op de speciale pagina 'Corona maatregelen'.

Komt u langs voor een proefrit? 

Het Experience Center in Alphen aan den Rijn is de perfecte locatie om een testrit te maken op de door jou zo begeerde fiets. Bijna alle fietsen zijn aanwezig, handig wanneer je twijfelt tussen meerdere modellen!

Test uw favoriete E-bike systeem
Bekijk alle topmerken
Advies van de specialisten

Zo heb je de mogelijkheid om meerdere modellen te testen en te bekijken welk model het beste bij u past. De specialisten staan klaar om je te helpen en te adviseren om de juiste keuze te maken.

Bekijk het adres en de openingstijden

Experience Center Alphen aan den Rijn

 

Experience Center

Openingstijden en adres Experience Center

H. Kamerlingh Onnesweg 12
2408 AW Alphen aan den Rijn

Tel.:   0172 - 477 070
E-mail: info@aanbiedingsfiets.nl

  • Maandag09:00 tot 17:00
  • Dinsdag09:00 tot 17:00
  • Woensdag09:00 tot 17:00
  • Donderdag09:00 tot 17:00
  • Vrijdag09:00 tot 17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten
  • Op feestdagen gesloten

 

Testrit maken op uw nieuwe E-bike

Welk motortype past bij u?

Bent je van plan om een elektrische fiets aan te schaffen? Dan is het handig om een proefrit te maken! Dit kan in het Experience Center.


Bij Aanbiedingsfiets heb je de mogelijkheid om alle verschillende motortypes en -merken uit te proberen. (Speed Pedelecs uitgesloten) Welk motortype past het beste bij jouw rijgedrag en wensen? Je hebt de mogelijkheid uit een voorwielmotor of een middenmotor. De E-bike specialist helpt je bij het kiezen van de juiste fiets met de meest geschikte motor en aandrijving.

E-bike proefrit maken?

 

E-bike specialist

Alle merken zijn aanwezig

Gaat u ook voor een van de Nederlandse topmerken?

Topmerken als GazelleSensa en Cortina zijn aanwezig in het Experience Center om te bekijken. Indien de door jou geteste fiets bevalt en de fiets voorradig is, kunnen wij deze snel leveren! En natuurlijk zijn worden alle fietsen 100% rijklaar bezorgd.

Of het nu gaat om een nieuwe herenfiets of damesfiets.

Kom langs in het Experience Center en bekijk alle mogelijkheden. De koffie staat voor je klaar! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom in Leiden.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.