• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

Blog

De mooiste routes door het groene hart

Door Annemieke van Toor 18 mei 2018 103 keer bekeken Nog geen reacties

Ondanks dat we door heel Europa fietsen leveren zijn wij toch wel verknocht aan het Groene Hart. Dat is de regio waarin wij gevestigd zitten en waar wij gaan fietsen op het moment dat we een vrije dag hebben. We hebben heel het Groene Hart doorkruist en hebben de mooiste plekjes voor je geselecteerd. Lees je mee over waar je het beste kunt fietsen in het groene hart?

Reviews, recensies en beoordelingen - een kijkje achter de schermen

Door Annemieke van Toor 7 mei 2018 52 keer bekeken Nog geen reacties

Je leest bij ons natuurlijk altijd als eerste over de nieuwe fietsen maar deze week wilden we je graag meenemen naar de wereld achter de fietsen. We zullen het deze week met je hebben over reviews en productbeoordelingen.

De meest hippe Urban Stadsfietsen!

Door Annemieke van Toor 4 mei 2018 58 keer bekeken Nog geen reacties

Welke kies jij?

De ideale e-bike voor het fietsen naar het werk!

Door Annemieke van Toor 27 april 2018 157 keer bekeken Nog geen reacties

en jij ook op zoek naar een manier om te ontstressen en wil je ook graag minder stress in de ochtend? Dan hebben wij een e-bike voor jou! Lees je mee?

Een E-bike of een scooter?

Door Annemieke van Toor 20 april 2018 212 keer bekeken Nog geen reacties

De scooter maakt steeds meer plaats voor een elektrische fiets. Dat is niet alleen merkbaar in onze fietsenwinkels maar het is ook een trend die zichtbaar is bij de pizzakoerier (of de sushi). En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek als je de voor-en nadelen op een rijtje zet. Wat deze zijn? Dat lees je vandaag in onze blog!

Groot nieuws bij aanbiedingsfiets!

Door Annemieke van Toor 6 april 2018 576 keer bekeken Nog geen reacties

Wij hebben groot nieuws. En zoals je van ons gewend bent willen we groot nieuws graag met je delen. Daarom hebben we speciaal voor jullie een blog geschreven. Benieuwd naar wat we je te vertellen hebben? Lees dan snel verder terwijl wij een gepast tromgeroffel op youtube opzoeken.

Op je paasbest - de mooiste paasfietsroutes

Door Annemieke van Toor 30 maart 2018 82 keer bekeken Nog geen reacties

Of je nu de lentekriebels echt goed te pakken hebt of je je paasontbijt/brunch/lunch wilt verbranden – we hebben drie prachtige fietsroutes voor je uitgekozen om de aankomende lente mee tegemoet te fietsen. Heerlijk rondzwerven kun je dankzij deze routes van natuurmonumenten.nl - de reden waarom krijg je van ons!

De beste fietsstoeltjes

Door Annemieke van Toor 23 maart 2018 95 keer bekeken Nog geen reacties

De veiligheid van je kind is belangrijk. En met een kinderstoeltje hoort veiligheid dus altijd voorop te staan. Daarom hebben we vandaag een blog voor je over fietsstoeltjes. Wat zijn de beste fietsstoeltjes?

Waar op letten bij de aanschaf van een kinderfiets?

Door Annemieke van Toor 9 maart 2018 124 keer bekeken Nog geen reacties

In de Nederlandse samenleving hoort fietsen bij de opvoeding. Je staande kunnen houden (of rijdende) in het Nederlandse straatverkeer is belangrijk. Fietsen is een fantastisch efficiente manier om van A naar B te komen in steden die gemaakt zijn in de tijd dat er minder rekening gehouden hoefde te worden (of zeg maar geen) met auto’s. Het is, met het bovenstaande in gedachte, dan ook erg belangrijk dat je een goede kinderfiets uitkiest waar met gemak op gereden kan worden. Maar hoe vind je zo’n fiets dan?

Supersnel naar het werk!

Door Annemieke van Toor 23 februari 2018 175 keer bekeken Nog geen reacties

Ben jij de file ook zat? En ben je op zoek naar een manier om fris en fruitig én op tijd op je werk te komen? Zoek niet verder!

10 1 8,8 1316
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x