• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

Blog

De fietsen van Seizoen 2018

Door Annemieke van Toor 20 oktober 2017 121 keer bekeken Nog geen reacties

Na de eerste sneak peek zijn nu alle modellen van 2018 bekend. We nemen je graag mee op een rondje door de collectie 2018. Lees je mee?

Regelgeving elektrische fiets

Door Annemieke van Toor 13 oktober 2017 101 keer bekeken Nog geen reacties

Ben je in het bezit van een elektrische fiets of wil je een e-bike aanschaffen? Dan is het goed om deze blog eens door te nemen.

Fiets met GPS tracker

Door Martijn 6 oktober 2017 659 keer bekeken Nog geen reacties

Met de hedendaagse techniek en GPS moet het toch mogelijk zijn om te weten waar je fiets zich bevindt. Is je fiets gestolen of weet je niet meer waar je deze geparkeerd hebt? Het antwoord komt van Batavus met de Batavus CNCTD E-Go Smart. Lees hieronder alle voordelen van dit unieke systeem.

De Gazelle Miss Grace 2018

Door Annemieke van Toor 22 september 2017 233 keer bekeken Nog geen reacties

Wij hebben ze gezien en ook al in huis. De Gazelle Miss Grace 2018. De Gazelle Miss Grace is al jarenlang ongekend populair. Benieuwd waarom? Lees deze blog om de voor- en de nadelen van deze lifestylefiets te ontdekken!

Een kettingloze fiets? Fietsen met een beltdrive

Door Annemieke van Toor 16 september 2017 10147 keer bekeken Nog geen reacties

Dit seizoen is het eerste seizoen waar we een beltdrive (tandriem/aandrijfriem) voor het eerst voor zien komen bij de stadsfietsen van Gazelle en Batavus. Gazelle heeft de beltdrive gemonteerd op de Gazelle Cityzen C8 en Batavus op de Batavus Dinsdag Exclusive. Maar; wat is zo’n tandriem nou precies en op welke fietsen zit hij?

Fietsen verlaagd de kans op stress!

Door Annemieke van Toor 15 september 2017 79 keer bekeken Nog geen reacties

Wij Nederlanders weten het natuurlijk al – fietsen verminderd stress. Uit een internationaal onderzoek bleek dat dit niet alleen een gevoel is – maar zelfs meetbare resultaten te behalen vallen door op de fiets te stappen!

Fietsen met een elektrische fiets met voorwielmotor

Door Annemieke van Toor 8 september 2017 143 keer bekeken Nog geen reacties

Een elektrische fiets met voorwielmotor blijft onveranderd geliefd. En dat is niet zonder reden! In de onderstaande blog lees je van alles over de voordelen van een elektrische fiets met voorwielmotor. Lees je mee waarom?

Fietsen in de nazomer - de 5 mooiste fietsroutes

Door Annemieke van Toor 1 september 2017 153 keer bekeken Nog geen reacties

We willen er allemaal nog niet aan. Toch verandert het jaargetijde zachtjesaan. De scholen zijn weer begonnen en we hebben de eerste regenbuien alweer zien vallen. Toch is dit ook een jaargetijde waarin er veel te genieten valt in ons fietslandje. En als de zon dan schijnt is de wereld even op zijn mooist!

De ideale schoolfiets voor jou!

Door Annemieke van Toor 18 augustus 2017 140 keer bekeken Nog geen reacties

De scholen gaan weer beginnen. De eerste regio van Nederland gaat volgende week weer van start. Als je elke dag naar school moet fietsen wil je dat natuurlijk wel met gemak kunnen doen. Voor veel scholieren begint maandag de eerste dag van de middelbare school. Met deze reden is er veel vraag naar schoolfietsen. Maar welke schoolfiets is nu geschikt voor jou(w kind)?

Gazelle Cityzen | Sportief fietsen

Door Martijn 17 augustus 2017 574 keer bekeken Nog geen reacties

De Gazelle Cityzen, de sportieveling uit de Gazelle familie. Leverbaar in veel verschillende varianten en inzetbaar voor verschillend gebruik. Van sportieve stadsfiets voor dagelijks gebruik, of als Speed pedelec voor woon-werk verkeer. Lees hieronder meer waarom deze fiets zo populair is.
Bekijk de video of lees verder waarom de Gazelle Cityzen ook bij jou past.

10 1 8,7 1182
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x