Fiets met lage instap

21 producten

12 24 36
 1. Gazelle Orange C7+ 2020 Dames
  Gazelle Orange C7+ 2020 Dames
  Rating:
  100%
  € 849,00 € 799,00
 2. Gazelle Cabby 2020
  Gazelle Cabby 2020
  Rating:
  100%
  € 1.699,00 € 1.449,00
 3. Gazelle Bloom 2020 Dames
  Gazelle Bloom 2020 Dames
  Rating:
  100%
  € 949,00 € 899,00

21 producten

12 24 36

Fiets met lage instap

Bent u opzoek naar een fiets met een lage instap? Dan bent u bij Aanbiedingsfiets.nl aan het goede adres. Wij hebben verschillende fiets modellen in ons assortiment die een lage instap hebben.

Voordelen van een fiets met een lage instap

Doordat u gemakkelijk op en af kan stappen op een fiets met een lage instap kunt u zich veiliger voelen. De fiets heeft een dikkere onder buis die zorgt voor meer stabiliteit. Hierdoor is een boven stang overbodig. Het op en afstappen met een boven stang is een stuk lastiger. Doordat dit type fiets geen boven stang heeft, staat u ook weer snel met beide voeten op de grond. Dit geeft een veilig gevoel tijdens het fietsen. Fietsen met een lage instap zijn uitermate geschikt als senioren fiets of voor mensen met lichtelijke evenwichtsproblemen.

Verschillende type fietsen met lage instap

Cortina fietsen met lage instap en Gazelle fietsen met lage instap zijn de twee verschillende merken die wij verkopen. Hierbij kan uit verschillende frame maten gekozen worden:

De prijzen van de fietsen verschillen tussen de € 400 en € 1700 euro. Hierdoor is er voor iedereen in elke prijsklasse wel een geschikte fiets met lage instap te vinden.

Fiets accessoires

Het is belangrijk om bij fietsen goede accessoires te hebben die het fietsen gemakkelijker maken. Wij hebben in ons assortiment goede fietssloten die ervoor zorgen dat uw fiets minder makkelijk gestolen wordt. We hebben kinderzitjes die voor -en achterop kunnen. Hierdoor heet u en uw kind veel rijplezier tijdens het fietsen. Wat ook belangrijk is, is een goede fietspomp die ten aller tijde mee kan tijdens het fietsen om een lekke band te voorkomen. Om de fiets op te leuken zijn er verschillende fietsmanden, kratten en tassen verkrijgbaar. Tevens zorgen deze artikelen er ook voor dat u meer kan vervoeren op de fiets. 

Elektrische fiets met lage instap?

Op zoek naar een elektrische fiets met lage instap? Ook die hebben wij in ons assortiment van topmerken als Batavus en Gazelle. Een fiets waarop u eenvoudig op kunt stappen inclusief trapondersteuning is toch dubbel gemak? 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.