Gazelle Orange

11 producten

12 24 36
 1. Gazelle Orange C7+ 2020 Heren
  Gazelle Orange C7+ 2020 Heren
  Rating:
  80%
  € 849,00 € 799,00
 2. Gazelle Orange C7+ 2020 Dames
  Gazelle Orange C7+ 2020 Dames
  Rating:
  100%
  € 849,00 € 799,00

11 producten

12 24 36

Gazelle Orange fietsen

De Gazelle Orange is sinds dat het model op de markt kwam de meeste verkochte Gazelle stadsfiets. En niet zonder een aantal zeer goede redenen! Deze zeer complete en comfortabele stadsfiets is leverbaar in diverse varianten. Zo is er bijvoorbeeld een elektrische Orange met middenmotor of voorwielmotor. Deze fiets is ook leverbaar als stadsfiets en als sportieve hybride fiets.
Kortom, binnen deze populaire serie is ook voor u een geschikt Orange fiets te vinden.

Gazelle Orange stadsfiets, voor dagelijks gebruik

De bekendste Orange fietsen zijn wel die uit de stadsfietsen collectie van Gazelle. Deze fietsen zijn allemaal voorzien van een gesloten kettingkast, gesloten versnellingssysteem en rollerbrake remmen. Mede hierdoor is deze fiets onderhoudsarm en gemakkelijk te gebruiken voor de dagelijkse rit of woon-werkverkeer. De fraaie Gazelle Orange C7 plus en de Gazelle C8 zijn voorzien van een verende voorvork en zadelpen waardoor je ook qua comfort niets tekort komt.

Gazelle Orange

Gazelle Orange hybride fietsen, sportief en comfortabel

Voor de sportieve fietser is de Gazelle Orange serie ook ideaal. Afgemonteerd met een derailleur versnellingssysteem en V-brake of rollerbrake remmen zijn deze sportieve alleskunners er in diverse uitvoeringen. Het begint met een Orange zonder verende onderdelen tot de luxe afgewerkte Gazelle Orange T27 met verende voorvork en verende zadelpen. Deze sportieve hybridefietsen zijn lichtgewicht en ideaal voor de sportieve fietser. Een overzicht van de top 10 hybride fietsen geeft u de mogelijkheid om ze te vergelijken!

Gazelle Orange elektrische fiets, duwtje in de rug

De Orange serie is ook leverbaar met elektrische ondersteuning (Gazelle Orange e-bike). De Gazelle Orange elektrisch zijn leverbaar in verschillende variaties. Het begint in deze collectie met een elektrische fiets zonder vering en met een voorwielmotor. De meest luxe variant is de volledig geveerde Gazelle Orange C7+ HMB met hydraulische remmen, krachtige Bosch middenmotor en instelbare stuurpen. Daarnaast is de Gazelle Orange C7 elektrisch ook een populair onder de Gazelle Orange fietsen. Bekijk alle Gazelle Orange elektrische fietsen hier en vindt de perfecte E-Bike.

Gazelle Orange elektrische fiets
Display Gazelle Orange

Accessoires voor de Gazelle Orange

Dankzij de universele afmontage is de Gazelle Orange zeer geschikt om te personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handige en stevige fietstassen. Ook leuk is om te weten hoe hard je hebt gefietst, of hoe lang de route is die je elke dag aflegt! Bekijk hier de handige fietscomputers.
Om ervoor te zorgen dat deze prachtige Orange fiets ook van u blijft is de fiets voorzien van een sterk en ART goedgekeurd slot. Aanbiedingsfiets.nl raadt wel aan om uw fiets altijd vast te zetten door middel van een extra insteekketting. Zo blijft u fietsendieven een stap voor en tillen ze uw fiets niet zomaar op.

Is de Gazelle Orange toch niet helemaal wat u zoekt?

Is de Gazelle Orange niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben wij ook de andere populaire series van Gazelle in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de Gazelle Chamonix, Gazelle Cityzen of Gazelle Esprit. Voor elke fietser hebben wij de ideale fiets.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.