Fietsendragers

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Fietsendrager kopen?

Een fietsendrager, ook wel fietsdrager genoemd, is een ideaal accessoire voor iedereen die graag de mooiste plekjes op de fiets wil ontdekken. Je plaatst de fietsen gemakkelijk achterop de auto waardoor je heel veel vrijheid hebt om de wereld te ontdekken.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een fietsendrager?

Een fietsenrek voor de auto is in alle soorten en maten te koop. Er is een grote varieteit aan soorten en maten waardoor het soms een opgave lijkt om er eentje te vinden die bij uw auto past.

Wilt u 1, 2 of zelfs 3 fietsen mee kunnen nemen? Uiteraard hangt dit ook af van de specificaties van bijvoorbeeld het maximale draaggewicht van uw trekhaak.
Daarnaast zijn er dragers  voor normale fietsen, maar ook voor elektrische fietsen. Laatstgenoemde zijn vaak zwaarder dan normale fietsen waardoor het noodzakelijk is om op het maximale draaggewicht te letten.

Fietsdrager met trekhaak

Wanneer u op zoek bent naar een drager welke op de trekhaak gemonteerd kan worden vindt u bij Aanbiedingsfiets.nl een ruime keuze. In deze categorie zijn ze er voor 2 of 3 (elektriche) fietsen. 

Een fietsenrek voor de auto zonder trekhaak

Ook wanneer uw auto geen trekhaak heeft kunt u toch een drager gebruiken. Dit type klemt zich vast een de kofferbak van uw auto. Deze zijn te gebruiken voor alle fietsen tot een maximaal gewicht van 15 kg.

Fietsendrager voor op het dak

De variant voor op het dak, ook wel dakdrager genomed is ideaal wanneer uw auto beschikt over een dakreling. Op deze dakreling plaatst u de dwarse dakdragers. Vervolgens kunt u op deze dragers verschillende soorten dragers, zoals bijvoorbeeld de Hapro Giro, perfect geschikt voor 1 fiets.

fietsendrager
fietsdrager
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.