• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Fietstassen

15 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

15 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Fietstassen kopen?

De fietstas is een ogenschijnlijk simpel accessoire voor je fiets. Maar ondertussen zijn er veel eisen die we aan de tas stellen. Want - hij moet flink veel bagage kunnen dragen, weerbestendig zijn en gemakkelijk in gebruik. Het is tenslotte hetgeen waar je je belangrijke spullen in meeneemt.
Want het is tenslotte harstikke fijn als je op je locatie aankomt en je de lunch droog uit je tas kunt halen! Bij aanbiedingsfiets.nl kun je diverse types kopen zodat je zeker weet dat er een tas bij is die harstikke goed bij jou en jouw eisen past.

fietstas
fietstassen

Een fietstas online kopen

Wij bieden drie merken fietstassen: Basil, Willex en New Looxs. Alledrie de merken bieden tassen die bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Ook maken deze merken tassen die zeer functioneel in gebruik zijn. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn dus ook praktisch gemaakt. En dat is natuurlijk wel zo fijn. Want met een fietstas wil je toch graag enkele jaren vooruit kunnen! Gelukkig kun je online zeer gemakkelijk fietstassen met elkaar vergelijken. Ook kun je ze bekijken, staan alle specificaties er bij vermeld en weet je zo zeker dat je er eentje vind die precies bij jou past!
Het enige waar je aan moet denken is wat voor type tas je wilt hebben. Wil je ze permanent bevestigd hebben of ben je op zoek naar een pakaf tas? Dat is een tas die je gemakkelijk van- en op je fiets plaatst en hem dus mee kan nemen tijdens het winkelen of bijvoorbeeld op visite.  

Waarom een fietstas?

Dat is natuurlijk een goede vraag. Maar het antwoord is eigenlijk vrij simpel: Het bespaart je een hoop gesjouw! Als je een langere fietstocht wilt maken of even boodschappen doet - als je alles achterop je fiets kunt plaatsen scheelt het jou een hoop gedoe en kun je zo onbezorgd van je omgeving genieten!
Ook is het fijn om wat te drinken mee te nemen voor onderweg. En vergeet natuurlijk niet om aan een zadeltas te denken. Hier kun je gemakkelijk je fietsslot of een bandenreparatieset in kwijt!

New Looxs fietstas
Fietstas New Looxs

Bent u nog op zoek naar een bijpassende fiets?

Kijk dan nu bij onze ruime collectie fietsen! Voor al uw vragen en overige opmerkingen kunt u bij onze telefonische klantenservice terecht. Ook kunt u uw vragen stellen per e-mail of via de reuzehandige chatfunctie.

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x