• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Onderhoud

12 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

12 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Het onderhoud van je fiets

Met het kopen van een fiets van degelijke kwaliteit zoals een fiets van Gazelle, Batavus of Sensa vergewis je jezelf van een fiets waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Door je fiets goed te onderhouden kun je de leeftijd van je fiets verlengen en zorg je ervoor dat er geen onnodige slijtage ontstaat aan je onderdelen. Sterker nog; bijna alle fietsmerken hebben dit opgenomen in de garantiebepalingen. Maar hoe kun je je fiets nu het beste onderhouden? (lees ook onze blog: Het onderhouden van je fiets!).

Het belang van kettingreiniger en kettingspray

Fiets je vaak vele kilometers weg dan weet je dat een derailleur vele malen soepeler fietst dan een naafversnelling. In ruil daarvoor is het belangrijk dat je je ketting goed schoon houdt met een kettingreiniger en zorgt dat hij soepel blijft lopen dankzij een kettingspray. De derailleurs moeten twee keer per jaar afgesteld en gesmeerd worden. Als je tussentijds door zanderig gebied, modder of sneeuw met pekel fietst is het belangrijk om je ketting goed af te spoelen. Gaat je ketting er droog uit zien? Dan is het noodzakelijk om kettingspray te gebruiken. Dit moet aangebracht worden op een schone ketting. In ons assortiment hebben we een handige onderhoudsset opgenomen waar alles in zit wat je nodig kunt hebben!

Een bandenplakset mee op pad!

Oh jee! Ben je net halverwege je bestemming gaat je band lek. Dat zul je altijd zien! Gelukkig hebben wij ook een reparatiedoos te koop waarmee je dit euvel weer op kunt lossen. Ook hebben we fietspompen te koop. Want we blijven het zeggen - zorg dat je banden goed opgepompt zijn om zo comfortabel mogelijk te fietsen!

kettingreiniger
onderhoud
kettingspray
bandenplakset

Advies over onderhoud nodig?

Een goede fiets is aan het einde van de dag een fiets waar je met plezier op fietst. Daarom is onderhoud ook zo belangrijk. Voor advies over dit onderwerp of over welke fiets ins ons ruime assortiment fietsen het beste bij je past kun je altijd bij ons terecht!

 

 

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x