• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
 • Merkfietsen met hoge korting
 • 6 dagen per week bezorgd
 • 100% rijklaar geleverd

Elektrische fietsen

Producten 1-12 van 56

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-12 van 56

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische fiets kopen

De elektrische fiets of E Bike zien we steeds vaker in het Nederlandse landschap verschijnen. Door middel van de elektrische trapondersteuning wordt je geholpen met het fietsen. Hierdoor kunt u ook met tegenwind of heuvel op, rustig doortrappen, zonder dat u hiervoor meer kracht hoeft te zetten. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar. De merken welke wij verkopen zijn de bekende Nederlandse topmerken Batavus en Gazelle. Benieuwd naar onze populairste modellen? Bekijk onze elektrische fietsen top 10 hier.

Er zijn diverse soorten e-bikes verkrijgbaar en om het u zo makkelijk mogelijk te maken zetten wij deze voor u op een rijtje:

Wat is correct, E-Bike of Elektrische Fiets?

Voor de goedkope elektrische fiets zijn in de loop der tijd verschillende termen bedacht. De meest gebruikte term is natuurlijk de laatst genoemde, maar E-bike wordt ook veel gebruikt. Eigenlijk zijn al deze termen bedoeld voor het aanduiden van dezelfde fiets. De e staat voor elektrisch. Eigenlijk is de benaming dus best eenvoudig!

Varianten elektrische fietsen

Net als bij de normale fietsen, zijn er ook bij de elektrische fietsen vele soorten en varianten, en wij hebben dan ook een groot assortiment. Een elektrische fiets kopen doe je dan ook snel en eenvoudig bij Aanbiedingsfiets.nl, maar om je alvast op weg te helpen met de eerste keus, hebben wij hierboven de verschillende types al op een rijtje gezet. We lichten deze varianten nog graag voor u uit.

De elektrische stadsfiets

De elektrische stadsfiets is de meest verkocht elektrische fiets in Nederland. Deze is bijzonder populair door het eenvoudige gebruik en de ruime keuze. Bent u gek op lange toertochten of gebruikt u de fiets dagelijks? Dan is de elektrische stadfiets zeer geschikt! Kenmerkend is dat deze fietsen een gesloten kettingkast hebben en hierdoor onderhoudsarm zijn. Bekende type elektrische stadsfietsen zijn:

Elektrische Hybridefiets

De elektrische hybride fiets is bijzonder geschikt voor het wat meer sportieve gebruik. Deze fietsen beschikken over een derailleur versnellingssysteem en zijn perfect geschikt om langere afstanden mee te rijden. Dankzij de sterke motor en accu, samen met het gemak van dit versnellingssysteem, kunt u vele plezierige kilometers fietsen.

Er zijn zowel elektrische hybride damesfietsen als elektrische hybride herenfietsen. Deze fietsen zijn veelal uitgerust met een sterke middenmotor of motor in het achterwiel.

Speed Pedelec

Wilt u een nog sterkere ondersteuning bij uw elektrische fiets, tot wel 45 km/h, dan is er de zogenaamde Speed Pedelec. Deze fietsen met een extra sterke accu en motor houdt pas op met ondersteunen bij een snelheid van maar liefst 45 km per uur. Deze high speed e-bike is ideaal om de dagelijkse files voorbij te fietsen en nog gezond ook.

Voor de Speed Pedelec zijn wel aanvullende eisen aan de berijder. Zo dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs en/of brommerrijbewijs. Daarnaast dient deze fiets net als een auto WA verzekerd te worden. Uw Speed Pedelec wordt ook geregistreerd bij het RDW. Schaft u dit type aan, kunnen wij u bij al deze zaken ondersteunen en helpen.

Elektrische fietsen van de bekende merken

Elektrische fietsen zijn er van alle bekende merken, natuurlijk hebben wij elektrische fietsen van Gazelle en elektrische fietsen van Batavus. Voor welk merk je ook kiest, ze zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd naar de elektrische fietsen 2017 collectie van Batavus en Gazelle? Deze bekijkt u hier.

De drie type motoren van een elektrische fiets

Naast de verschillende type fietsen zijn er ook nog eens verschillende type elektrische motoren verkrijgbaar. De motoren van deze elektrische fietsen hebben allemaal hun voor- en nadelen. Hieronder beschrijven wij kort wat deze zijn.

De middenmotor

De middenmotor in de elektrische fiets is veruit de favoriet onder de fietsers. Dankzij de lage plaatsing centraal bij de trapas heeft een elektrische fiets met middenmotor een perfecte gewichtsverdeling. Dit merkt u goed bij het insturen van een bocht. Een bekende producent van de middenmotor is Bosch. De fietsen met Bosch middenmotor vindt u hier. De Impulse middenmotor van Gazelle is ook zeer krachtig, bekijk de fietsen met Impulse middenmotor hier.

Een voorwiel motor

De voorwiel motor komen we ook veel tegen bij de elektrische fietsen. Samen met een accu in de bagagedrager is de gewichtsverdeling tussen voor en achter zeer goed. De voorwielmotor 'trekt' u als het ware vooruit. De fietsen met Panasonic voorwiel motor zijn veel verkocht en rijden heerlijk. 

Motor in het achterwiel

De motor in het achterwiel zien we terug in fietsen met een derailleur systeem. Door het gewicht achterop de fiets wordt u naar voren geduwd. Echt een zetje in de rug! Bekijk de elektrische fietsen met Ion achterwiel motor.

Uw elektrische fiets koopt u dus snel en makkelijk online bij Aanbiedingsfiets.nl! Snel en rijklaar thuis geleverd of ophalen in onze winkel.

Accu elektrische fiets en actieradius

Bij de keuze van uw nieuwe elektrische fiets is het belangrijk dat u goed nadenkt bij welke fietsaccu bij u past. De accu van uw fiets is van groot invloed op de actieradius. Wat voor fietsaccu past dus het beste bij u? Bent u een fietser die regelmatig de fiets pakt voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Of gaat u in het weekend genieten van de prachtige fietsrouters die Nederland rijk is? Dan is het wellicht verstandig om een fiets te kopen met daarbij een fietsaccu met een hoge actieradius. Let dus op bij de aanschaf van uw nieuwe tweewieler welke accu het beste bij u past.

Elektrische fiets kopen

Toch op zoek naar een fiets zonder trapondersteuning? Bekijk hier het volledige aanbod fietsen.

Elektrische fietsen

Minimal Price: 1.149,00

Maximal Price: 2.549,00