• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Monaco E-Go

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus Monaco E-Go

De elektrische Batavus Monaco E-Go is een degelijke maar sportieve stadsfiets voor dagelijks gebruik. Het goed doordachte ontwerp en de afwerking met hoogwaardige materialen maken deze elektrische fiets perfect geschikt voor de dagelijkse rit. Niet voor niets is de Batavus Monaco E-Go de best verkochte elektrische fiets van Batavus. Ook wordt deze fiets geroemd in diverse tests, waaronder de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes.

Actieradius van de Batavus Monaco E-Go

De Batavus Monaco E-Go wordt standaard geleverd met een sterke 300 Watt accu. Deze zit netjes weggewerkt onder de bagagedrager en is uitneembaar. Met deze accu is de actieradius maximaal 98 km (fabrieksopgave). Tegen een geringe meerprijs kunt u de Batavus Monaco E-Go voorzien van een zwaardere accu. Hiermee vergoot u het bereik tot maximaal 161 km (fabrieksopgave).

Batavus Monaco E-Go accu

De motor van de Batavus Monaco E-Go

De sterke voorwielmotor in de Batavus Monaco E-Go levert een kracht van maarliefst 25 Nm. Ruim voldoende voor de dagelijkse ritjes of voor de recreatieve toertochten in Nederland. De motor is geruisloos biedt een fijne ondersteuning. 

Batavus Monaco E-Go Display

Het eenvoudig af te lezen display van de Batavus Monaco E-Go zit centraal op het stuur gemonteerd en biedt alle informatie welke u nodig heeft. Zo leest u eenvoudig af in welke stand van ondersteuning u rijdt, wat uw snelheid is en hoeveel batterij u nog over heeft.
De bediening van het display is eenvoudig bij het linkerhandvat, zodat u niet met uw handen van het stuur hoeft om de ondersteuning een standje harder of zachter te zetten.

Alternatieven voor de Batavus Monaco E-Go

Is de Batavus Monaco E-Go toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan het grote aanbod elektrische fietsen. Een fraai alternatief is bijvoorbeeld de Batavus Milano E-Go of Gazelle Orange elektrische fiets

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x