Elektrische fiets met E-motion motor

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

E-Motion motor elektrische fiets

In ons assortiment zitten meerdere fietsen met een E-Motion motor. Deze technologie bestaat al een geruime tijd en is prettig in gebruik. De E-Motion technologie is toegepast bij fietsen met een voorwielmotor van Batavus. Het voordeel van deze E-Motion elektrische fiets is dat er uitwisselbare accu’s in geplaatst zijn. U kunt dus zelf kiezen hoeveel vermogen uw fiets heeft. Op deze wijze kunt u de actieradius (hoeveelheid kilometers die u kunt fietsen met een volle accu) van uw fiets zelf bepalen. Dit is natuurlijk erg handig. Als u bijvoorbeeld alleen in de stad fietst of juist langere afstanden wilt rijden kunt u kiezen uit drie accu's!

Kenmerken van een elektrische fiets met emotion motor

De E-Motion motor elektrische fietsen worden gebruikt in de elektrische stadsfietsen. Deze handige fietsen zijn veelal praktisch in gebruik vanwege hun onderhoudsvriendelijke karakter. Dit komt doordat deze fietsen voorzien zijn van een gesloten kettingkast. Deze gesloten kettingkast beschermt de ketting tegen de elementen. Andere voordelen van een elektrische fiets met emtion motor zijn de krachtige ondersteuning, de walkassist, de stille motor en de ruime keuze uit fietsen. Hierdoor fietst u op een snelle en gemakkelijke manier de elektrische fiets door de stad.

De plaatsing van de E-Motion motor bij een elektrische fiets

De E-motion motor is geplaatst in het voorwiel. Een voorwielmotor is een stabiele variant van ondersteuning. Omdat de motor in het voorwiel zit is de balans van de e-motion aandrijving vooral van voren merkbaar. Het voelt soms alsof de fiets vooruitgetrokken wordt.

Voorbeelden van elektrische fietsen met E-Motion motor

Batavus maakt momenteel veel elektrische fietsen met een E-Motion motor vanwege de praktische kenmerken van dit type ondersteuning en de lage prijs.
Voorbeelden zijn de Batavus CNCTD E-Go, de Batavus Genova E-Go, de Batavus Diva E-Go en de Batavus Milano E-Go. Alle fietsen staan bekend om hun prettige rijgedag en praktische makelij. Win win!

e-motion accu

Ben je op zoek naar een fiets met een voorwielmotor?

Kijk dan ook eens bij de Panasonic voorwielmotor en ION voorwielmotor

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.