Elektrische Transportfiets

11 producten

12 24 36

11 producten

12 24 36

Elektrische transportfiets, ideaal met trapondersteuning

Dez elektrische transportfiets is ideaal voor dagelijks gebruik en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door de opvallende kleuren is deze fiets een verschijning op het straatbeeld. Leverbaar met verschillende type motoren en ondersteuning rijdt je met deze e-bike gemakkelijk een flinke afstand.

Populaire fiets

De populariteit van de elektrische transportfiets is in de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Er komen steeds meer trendy en mooie modellen uit waar iedereen op wil rijden. Een paar bekende elektrische transportfietsen zijn:

Wat typerend is voor een elektrische transportfiets is dat deze een voorrek heeft, waar optioneel eent bijpassende mand op kan. De de banden die onder de fiets zitten zijn breed en stevig wat het rij-comfort ten goede komt. Met de transportfiets kan je makkelijk rijden. De fiets rolt soepel en gaat gemakkelijk de bocht om. Door de dubbele standaard die op de fiets bevestigd is blijft de fiets altijd stabiel staan. Tevens draagt een stuurslot hier ook aan bij waardoor de het stuur niet draait en de fiets niet omvalt.

Onderhoud elektrische transportfiets

Het is belangrijk om je elektrische transportfiets goed te onderhouden. Zo is het belangrijk om 1x per jaar de ketting of de remmen te smeren. Doordat de fiets is uitgerust met ballonnenbanden is het belangrijk om een aantal keer per jaar de druk van de banden goed te meten en te zorgen dat je niet met zachte banden rijdt, dit gaat namelijk ten koste van de actieradius.

Geen elektrische transportfiets?

Toch niet op zoek naar een elektrische transportfiets, maar één zonder trapondersteuning? Uiteraard verkopen wij deze modellen ook. Benieuwd naar de beste transportfietsen zonder trapondersteuning? Via onze top 10 pagina maakt u eenvoudig een keuze voor de bij u best passende fiets. Ook deze modellen zijn van de Nederlandse topmerken Cortina en Gazelle. Komt u er niet helemaal uit welk type fiets bij u past? Neem contact met ons op en wij helpen u graag op gang bij het maken van de juiste keuze.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.