• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Transportfiets

7 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

7 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische transportfiets, ideaal met trapondersteuning

Deze fiets is ideaal voor dagelijks gebruik en zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door de opvallende kleuren is de transport fiets een verschijning op het straatbeeld. De transportfiets is nu ook verkrijgbaar als elektrische fiets, waardoor u sneller en makkelijker kan fietsen door drukke en rustige gebieden.

Populaire fiets

De populariteit van de elektrische transportfiets is in de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Er komen steeds weer hippere en mooie modellen uit waar iedereen op wil rijden. Een paar bekende elektrische dames transportfietsen zijn:

Wat typerend is voor een elektrische transportfiets is dat het een voorrek heeft met bijpassende mand en de banden die onder de fiets zitten zijn stevig. Met de transportfiets kan je makkelijk rijden. De fiets rolt soepel en gaat gemakkelijk de bocht om. Door de dubbele standaard die op de fiets gevestigd is blijft de fiets altijd stabiel staan. Tevens draagt een stuurslot hier ook aan bij waardoor de het stuur niet draait en de fiets niet omvalt.

Onderhoud elektrische transportfiets

Het is belangrijk om uw fiets goed te onderhouden. Zo is het belangrijk m 1x per jaar de ketting of de remmen te smeren. Doordat de fiets is uitgerust met ballonnenbanden is het belangrijk om een aantal keer per jaar de druk van de banden goed te meten.

Geen elektrische transportfiets?

Toch niet op zoek naar een elektrische transportfiets, maar een zonder trapondersteuning? Uiteraard verkopen wij deze modellen ook. Benieuwd naar de beste transportfietsen zonder trapondersteuning? Via onze top 10 pagina maakt u eenvoudig een keuze voor de bij u best passende fiets. Ook deze modellen zijn van de Nederlandse topmerken Batavus en Gazelle. Komt u er niet helemaal uit welk type fiets bij u past? Neem contact met ons op en wij helpen u graag op gang bij het maken van de juiste keuze.

10 1 8,8 1250