• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Hybride fiets 2017

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische hybride fietsen in 2017

Een elektrische hybride fiets geeft je tijdens het fietsen het meest directe weggebruik. Door de derailleurversnelling schakel je snel en soepel en geeft de fiets je een hoog aantal versnellingen waaruit je kan kiezen. Dit betekent dat de elektrische hybride fiets, ook in 2017, de ideale fiets is voor iedereen die op zoek is naar een fiets waarmee je kilometers kunt maken. Deze fiets helpt je door heuvelachtig gebied, maar ook door bosachtige paden op bijvoorbeeld de veluwe, juist vanwege die hoge schakel-range.

Een elektrische hybride fiets; Best of both worlds

Een elektrische hybride fiets uit 2017 is, zoals de titel het zegt, echt best of both worlds. Met deze toerfiets kun je namelijk heel sportief rijden terwijl je toch de gemakken hebt van een stadsfiets. Het sportieve rijgedrag heb en behoud je door de derailleur. Het enige nadeel aan de elektrische hybride fiets uit 2017 is dat je hem goed moet onderhouden. Zo is het belangrijk dat je de tandwielen en de ketting na elke fietsbeurt goed schoonmaakt. Gelukkig is dit tegenwoordig een fluitje van een cent met deze makkelijke onderhoudsset! Met een beetje onderhoud gaat je elektrische hybride fiets in 2017 en verdere jaren moeiteloos met vele avonturen mee!

Hybride fietsen in 2017 – Batavus en Gazelle

Zowel Gazelle als Batavus maken elektrische hybride fietsen. De 2017 elektrische hybride fietsen collectie zal, net zoals eerdere jaren, bestaan uit fietsen met een achterwiel en middenmotor. De bestaande collectie hybride fietsen hebben ofwel een Bosch aandrijvingssysteem of een ION aandrijvingssysteem. In deze ruime collectie hybride fietsen zullen de elektrische hybride fietsen van 2017 naadloos inpassen.

Veilig op pad met je elektrische hybride fiets!

Fietsendiefstal is een groot probleem, zeker bij de elektrische hybride fiets. Daarom is het een veilig gevoel om uw fiets goed te verzekeren tegen diefstal. Op deze wijze kunt u er met een gerust hart op uit en bent u verzekerd van snelle manier om een nieuwe fiets te krijgen nadat uw fiets onverhoopt gestolen is. Aanbiedingsfiets zal uw fiets desgewenst verzekeren via ENRA. Voor alle polisvoorwaarden en premies kunt u kijken op onze handige overzichtspagina.

elektrische hybride fietsen 2017

Bent u op zoek naar een elektrische fiets met gesloten kettingkast?

Kijkt u dan ook bij onze elektrische stadsfietsen!

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x