• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
 • Merkfietsen met hoge korting
 • 6 dagen per week bezorgd
 • 100% rijklaar geleverd

Elektrische fiets met middenmotor

Elektrische fiets met middenmotor

De voordelen van een elektrische fiets met een middenmotor:

 • Erg krachtige motor met veel trapondersteuning
 • Stuurt als een normale fiets
 • Natuurlijke ervaring van ondersteuning
 • Motorpositie heeft geen invloed op slijtage band
 • Goede wegligging door het lage zwaartepunt

De nadelen van een elektrische fiets met een middenmotor:

 • Duurder dan voorwielmotor
 • Niet 100% geruisloos
 • Grote kracht op ketting zorgt voor meer slijtage
Bekijk al onze elektrische fietsen met middenmotor hieronder, of ga naar de elektrische fietsen met voorwiel motor of de elektrische fietsen met achterwiel motor.

Producten 1-24 van 35

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 35

 12  24  36
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Elektrische fiets met middenmotor 

Sinds enige jaren heeft de elektrische fiets met middenmotor zijn intrede gedaan. Deze E-bikes hebben de motor centraal bij de trapas geplaatst en hebben op deze manier een perfecte gewichtsverdeling. De elektrische fietsen met middenmotor zijn er in diverse uitvoeringen. Zowel Batavus als Gazelle hebben in de categorie elektrische stadsfietsen en elektrische hybride fietsen verschillende modellen met een middenmotor.

Bosch elektrische fiets met middenmotor 

De Bosch middenmotor is misschien wel de meest bekende voor de elektrische fiets. Deze degelijke en sterke middenmotor zorgt ervoor dat de elektrische fiets prettig fietst en een goede ondersteuning biedt. De Bosch middenmotor wordt geleverd met een 400 Watt accu welke zorgt voor een grote actieradius. Ook zijn er enkele modellen beschikbaar met een 500 Watt accu, zoals de Batavus Milano E-Go. Wanneer u voor een Bosch motor gaat, weet u zeker dat u een elektrische fiets koopt van topkwaliteit.

Comfortabele elektrische fiets met middenmotor

Dankzij de middenmotor is het rijgedrag van de elektrische fiets erg verbeterd. Niet alleen de wegligging is stukken beter geworden door het lage zwaartepunt. Door het lage zwaartepunt en de locatie van de middenmotor ligt de fiets een stuk stabieler op de weg, hierdoor houdt u eenvoudiger balans. Ook de kracht die de motor levert en grote actieradius dragen bij aan het fietsgenot van elektrische fietsen met een middenmotor.

Welke elektrische fietsen hebben een middenmotor?

Er zijn inmiddels zoveel verschillende merken elektrische fietsen en diverse middenmotoren op de markt dat wij het begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Aanbiedingsfiets.nl een duidelijk overzicht van de verschillende e-bikes met middenmotor;

Alternatieven voor de e-bike met middenmotor

Naast de middenmotor is er meer keuze. Zo is er de populaire voorwielmotor en achterwielmotor. Bekende elektrische fietsen in dit segment zijn bijvoorbeeld de Gazelle Orange C7+ HF of Batavus Genova E-Go.

Elektrische fiets met middenmotor

Op zoek naar een ander type elektrische fiets?

Is een elektrische fiets met middenmotor niet helemaal wat u zoekt? Of bent u er nog niet uit welke e-bike het beste bij u past. Op onze handige overzichtspagina tonen wij al onze elektrische fietsen. Hier kunt u de eenvoudig filteren wat voor type elektrische fiets bij u past en op welke plaats u de fietsmotor het liefste heeft zitten.

Fietsaccu van uw e-bike met middenmotor

Heeft u na enkele jaren zoveel kilometers gefietst dat uw fietsaccu aan vervanging toe is? Dan is het zeer eenvoudig om deze te vervangen. Bij Aanbiedingsfiets hebben wij een ruim assortiment fietsaccu's op voorraad verkrijgbaar, zo rijdt u binnenkort weer een enorm aantal kilometers op uw fiets. Waar moet u op letten wanneer u uw fietsaccu gaat vervangen? Niet elke accu past op elke e-bike, dus zoek uit welke accu u nodig heeft. Op onze fietsaccu pagina leggen wij uit waar u nog meer op moet letten en welke eigenschappen een accu heeft. 

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x