• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Fiets 2015

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Elektrische fietsen 2015

Elektrische fietsen zijn wat ons betreft dé uitvinding die het Nederlandse fietsleven flink heeft veranderd. Met de komst van de elektrische fiets is het straatbeeld voorgoed veranderd en is het fietscomfort van vele fietsers flink verhoogd. De collectie van elektrische fietsen in 2015 is flink uitgebreid met blijvende modellen die ook in de huidige collectie te vinden zijn. Ook is de speed pedelec snel populair geworden! Leest u mee over de 2015 collectie?

Nog comfortabeler en meer betaalbaar, de elektrische fiets in 2015

Omdat de elektrische fiets 2015 steeds populairder is geworden zijn er vele verbeteringen gekomen in het productiesysteem. Dankzij de steeds slimmere productiewijze is het zeer merkbaar dat de prijs van elektrische fietsen steeds voordeliger wordt. Zeker met de voordelige voorwielmotor is een elektrische fiets 2015 of huidige assortiment zeer betaalbaar.

Elektrische fietsen 2015 – de collectie

Omdat de collectie dames– en heren elektrische fietsen 2015 zeer uitgebreid is hebben wij deze voor u op handige wijze verdeeld in meerdere categorieen. Ook is er een overzicht per merk gemaakt op de website. Zo kunt u kiezen uit Batavus elektrische fietsen en Gazelle elektrische fietsen.

Elektrische stadsfietsen 2015

De collectie elektrische fietsen 2015 bevat vele stadsfietsen. Deze stadsfietsen zijn, dankzij hun multifunctionele inzetbaarheid, ideaal voor iedereen die deze fiets dagelijks wil gebruiken. Omdat deze elektrische fietsen voorzien van een gesloten kettingkast zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is de fiets meestal uitgevoerd met een voorwielmotor. Dit type motor heeft een hoge prijs – kwaliteitsverhouding. Voorbeelden van elektrische stadsfietsen zijn de Gazelle Chamonix C7 Hybrid F, de Batavus Genova E-Go en de Batavus Blockbuster.

Elektrische hybride fietsen 2015

Een hybride fiets is een optimale verbinding tussen twee type fietsen. Deze combinatie tussen een stadsfiets en een sportieve fiets zorgt ervoor dat u het beste heeft van twee werelden. Het prettige weggedrag van een stadsfiets met de voordelen van een derailleur. Laatsgenoemde geeft u zeer prettig schakelgedrag en een prettige en zeer lichte manier van fietsen. De elektrische hybride fiets is ideaal voor iedereen die er langere afstanden mee weg wil fietsen. Denk aan forenzen op weg naar werk of toerfietsers die gebruik willen maken van een extra duwtje in de rug. Voorbeelden van elektrische hybride fietsen zijn de Batavus Mont Blanc Easy, De Gazelle Chamonix T10 Hybrid M en de Gazelle Cityzen C8 Hybrid M.

Speed pedelecs 2015

De Speed Pedelec maakte in 2015 definitief zijn opmars. Dit populaire model elektrische fiets is in 2015 zo populair geworden dat het daaropvolgende seizoen ook deze speed pedelec weer mocht verwelkomen. De speed pedelec heeft een status aparte in het Nederlandse fietslandschap. Deze fiets kan zeer hoge snelheden bereiken tot wel 45 kilometer per uur. Hierdoor zijn er diverse regelingen omtrend deze fiets zoals het verplichte gebruik van kentekenplaatje en de bijbehorende verzekeringen. Een voorbeeld van een Speed pedelec is de Gazelle Cityzen Speed.

Elektrische bakfietsen 2015

Het relatief nieuwe merk Troy maakt elektrische bakfietsen. Hierdoor heeft u extra comfort terwijl u uw bagage wegfietst. Wat is er nu fijner dan de kinderen naar school te brengen terwijl u een extra steuntje in de rug krijgt? Of een kast ophalen bij de meubelwinkel terwijl u fluitend naar huis fietst. Kortom; de mogelijkheden zijn legio als u een elektrische bakfiets koopt!

Elektrische fietsen 2015, hoge kwaliteit met goede service

Met het kopen van een elektrische fiets 2015 weet u zeker dat u bij aanbiedingsfiets een nieuwe fiets koopt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij onze winkel in Leiden kunt u terecht met al uw vragen, maar ook onze telefonische klantenservice staat voor u klaar op werkdagen om al uw vragen te beantwoorden.

elektrische fiets 2015

Bent u op zoek naar een elektrische fiets uit 2016?

Naast de elektrische fiets 2015 hebben wij ook de nieuwe modellen van 2016 in ons assortiment, Kijkt u dan bij onze huidige collectie elektrische fietsen!

10 1 8,8 1371
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x