• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Multicycle 2017

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Multicycle elektrische fietsen 2017

In 2017 zullen wij de kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen van Multicycle verkopen. Wij zijn groot fan van dit kwalitief zeer goede merk. Het is als fietsenwinkel erg fijn om met een merk te werken dat zo’n uitstekende kwaliteitscontrole heeft als multicycle.
Multicycle fietsen zijn verkrijgbaar in diverse modellen waardoor de keuze zeer groot is. Buiten de diverse modellen zijn allemaal op hun eigen specifieke wijze afgemonteerd waardoor u kunt kiezen uit het model wat het beste bij u past maar ook nog eens uit een afmontage die het meest geschikt is voor u!

Designed around you!

Multicycle staat open voor feedback en stelt de wensen van de fietser centraal. Dit vertaalt zich in een zeer complete fiets waarbij optimalisering elk nieuw seizoen centraal staat, zo ook in het seizoen van 2017. De Multicycle fietsen zijn erg licht. De zwaarste fiets in de collectie is 22 kilogram inclusief slot en accu. Dat maakt deze fiets uitermate geschikt voor de toerfietser die graag zijn of haar fiets meeneemt met de auto of in de trein. De Multicycle fietsen zijn door het lagere gewicht gemakkelijk op te tillen.

Decennialange ervaring

Multicycle is aan het eind van de jaren 70 opgericht in de Nederlandse achterhoek. Het unieke handgemaakte design is niet verloren gegaan. Ook heden ten dage in 2017 worden de fietsen nog met de hand in elkaar gezet door één monteur. Dat wil zeggen dat de monteur van het begin tot het einde met uw fiets bezig is. Hierdoor is de kwaliteitscontrole groot en de foutmarge zeer klein.

Moderne elektrische fietsen

Dat klinkt bijna als een tegenstelling anno 2017. Elektrische fietsen zijn natuurlijk modern, maar Multicycle gaat een stapje verder. Waar de meeste merken kant-en klare motoren en accu’s inkoopt laat multicycle deze maken. Zo ontwerpen ze een fiets speciaal voor een type motor en zorgen ze dat de software helemaal op deze fiets is aangepast. Met de standaard sterke accu haalt u veel kilometers uit uw fiets.
Ook houden ze uw veiligheid in acht. Met de handige bediening houdt u beide handen aan het stuur. Met wel 15(!) ondersteuningsstanden doseert u de ondersteuning zodat deze precies goed is voor wat u wilt.

Multicycle elektrische fietsen 2017

Bent u op zoek naar een moderne elektrische fiets?

Kijkt u dan eens bij alle Multicycle modellen of bij de andere eletrische fietsen

 

10 1 8,8 1238
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x