• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Speed Pedelec

Elektrische fietsen

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Speed pedelec

Een Speed Pedelec is fantastisch om de dagelijkse file te ontwijken. Met deze snelle elektrische fiets hoef je de auto niet meer te pakken om naar je werk te gaan én ben je waarschijnlijk nog sneller ook! Een Pedelec is een elektrische fiets die 45 km. per uur kan! Dit type fiets heeft een grote opmars gemaakt in de laatste jaren en we verwachten dat deze fiets ook in het aankomende seizoen, 2018, zeer gewild zal zijn!

Speed Pedelec elektrische fiets
45 km. fiets

High Speed Pedelec – goed alternatief voor de auto

Een veel gehoorde opmerking die we krijgen van tevreden gebruikers is dat ze het heerlijk vinden om de auto te laten staan en snel langs de file naar werk kunnen fietsen. Met een bereik van 45 km. Per uur is de Speed Pedelec inderdaad zeer geschikt om als alternatief voor de auto te gebruiken. Zo kun je binnen aanzienlijke tijd op het werk aanwezig zijn en toch in de gezonde buitenlucht bezig zijn. Wij vinden dit een echte win-win situatie. Gezond in de buitenlucht bezig zijn heeft dan ook vele voordelen. Een Speed Pedelec is ook nog eens een milieubewust alternatief. Voor benzine of diesel heeft deze fiets geen plaats. Wel voor een adapter waarmee je je krachtige fietsaccu gewoon via het stroomnet kunt opladen! 

Pedelec - robuust maar toch sportief

Om de hoge snelheden te bereiken op uw speed pedelec is er veel aandacht gegeven aan het frame en de gewichtsverhouding. Aan de ene kant moet het frame stabiel en sterk genoeg zijn om deze snelheden aan te kunnen, anderzijds moet deze fiets sportief uitgevoerd zijn zodat u moeiteloos hogere snelheden kunt fietsen. Natuurlijk helpt de elektrische ondersteuning u hierbij. In tegenstelling tot de elektrische stadsfiets heeft de speed pedelec een open kettingkast zodat u zorgeloos kunt schakelen en gebruik kunt maken van alle hulp om zo snel mogelijk te fietsen. Ook is de accu zo geplaatst dat het zwaartepunt van de fiets laag ligt. Dit zorgt voor heel stabiel weggedrag. 

Elektrische fiets 45 km., snelle fiets met kenteken

De elektrische fiets met een maximale snelheid van 45 km. is natuurlijk ideaal voor forenzen. Het brengt ook een paar plichten met zich mee zoals een speciaal kentekenplaatje en helmplicht. Om op deze fiets te mogen fietsen heb je dan ook een geldig Nederlands rijbewijs nodig en moet de fiets aangemeld worden via het RDW. Hiervoor is het nodig om een speciale verzekering af te sluiten, dit kan natuurlijk via ons. Wij verzekeren via het bedrijf ENRA. Zij hebben een speciale verzekering voor High Speed E-Bikes. 

Gazelle Cityzen Speed – de meest sportieve elektrische fiets

Binnen de collectie elektrische fietsen 45 km. Is de Gazelle Cityzen Speed een zeer goede keuze. Deze Gazelle fiets is voorzien van een Bosch Performance Line middenmotor met een standaard sterke 400 wh. Accu. Hiermee heb jij een actieradius (het aantal te fietsen kilometers met een volle accu) tot wel 95 km.! De Gazelle CityZen is een graag gezien model in de hybride collectie van Gazelle en is al niet meer weg te denken uit het assortiment!
Doordat de motor bij deze fiets in het midden zit (middenmotor) is de balans ideaal en prettig voor vlak- en heuvelachtig terrein. De Gazelle Cityzen Speed pedelec is verkrijgbaar in een dames - en herenvariant
Een review van een van onze klanten:
"Wat een heerlijke speedbike is dit! Ik gebruik de fiets elke dag voor woon werkverkeer. Met gemak haal je de file in. Actieradius is goed en de ondersteuning werkt fantastisch."

Speed pedelec

Is de Speed pedelec toch niet wat je zoekt?

Kijk dan eens bij onze sportieve elektrische hybride fietsen! Is dit ook niet het type fiets waar je naar op zoek bent? In onze categorie Elektrische fietsen vind je alle mogelijkheden op dit gebied. 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x