Batavus Diva

1 product

12 24 36
  1. Batavus Diva Plus 2019
    Batavus Diva Plus 2019
    € 799,00 € 599,00

1 product

12 24 36

Batavus Diva

De Batavus Diva is een ongekend populair model fiets. Deze fiets heeft een vrouwelijke uitstraling en is voorzien van een praktisch design. De fiets heeft een kenmerkend uiterlijk dat bepalend is geweest voor het succes van deze damesfiets. In het stadsverkeer is deze fiets de perfecte partner, zo is niet alleen het uiterlijk bepalend voor het succes van de Batavus Diva. Ook het hoge comfort is doorslaggevend voor de hoge waardering van zowel ons, de testpanels als de consument. Nu is het aan u om dit heerlijke fietsgevoel te ervaren.

Batavus Diva kopen?

U bestelt de gewenste fiets eenvoudig via de website. Kies de variant en de kleur en Aanbiedingsfiets bezorgt de fiets dan geheel afgemonteerd aan huis. De koerier neemt het verpakkingsmateriaal mee en u kunt direct genieten van uw nieuwe fiets. Wilt u liever uw nieuwe Batavus Diva afhalen in onze winkel in Leiden? Dit is uiteraard ook mogelijk. U kiest eenvoudig uw gewenste dag en wij zorgen ervoor dat uw nieuwe fiets helemaal rijklaar staat. 

Uitvoeringen Batavus Diva

Deze populaire transportfiets is leverbaar geweest in verschillende modellen en soorten. Het model uit 2018 is enkel nog leverbaar als Batavus Diva Plus 7. Dus met =het handige voorrekje en voorzien van 7 versnellingen.

Elektrische Batavus Diva E-Go

Daarnaast is de Diva ook leverbaar in een elektrische variant, de Batavus Diva E-Go. Deze snelle fiets met voorwielmotor combineert het praktische van een elektrische fiets met de uiterlijke kenmerken van de Diva stadsfiets.
Deze heerlijke elektrische stadsfiets is leverbaar in verschillende leuke kleuren en heeft een sterke voorwielmotor. Batavus levert de Batavus E-Diva met een sterke 300 Watt accu, hiermee haalt deze fiets maximaal 100 km (fabrieksopgave). Wil je nog meer uit je elektrische Batavus Diva halen, kies dan voor de optionele 400 Watt accu en bereik maarliefst 140 km (fabrieksopgave).

Accessoires voor de Batavus Diva en Diva Plus

De Batavus Diva is gemakkelijk uit te voeren met handige accessoires. Wat dacht u van een kinderzitje voor of achterop? Of een leuke rieten mand op de voordrager? Dankzij ons brede assortiment manden en kratten maakt u van uw Diva een ideale en unieke transportfiets. Zo heeft u een fiets die snel opvalt in het straatbeeld en heeft u geen allerdaagse vervoersmiddel voor de deur staan. Op de stevige bagagedrager kan ook met gemak een stevige fietstas bevestigd worden.

Batavus Diva wit
batavus Diva stad
Batavus Diva samen op de fiets
Batavus Diva Blauw

Is de Batavus Diva toch niet helemaal wat je zoekt?

Naast de Batavus Diva hebben we nog veel meer goedkope stadsfietsen, welke stadsfiets u ook kiest, wij hebben de perfecte voor u in ons assortiment. Kijkt u ook eens bij onze top 10 stadsfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.