• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina fietsen

Producten 1-24 van 64

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 64

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina fiets kopen?

Cortina is een innoverend merk dat let op de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur. Door deze twee werelden te combineren komen er de mooiste, hipste en gebruiksvriendelijke fietsen naar voren. We hebben verschillende soorten fietsen van het merk Cortina in ons assortiment zoals; herenfietsen, damesfietsen, transportfietsen, moederfietsen, kinderfietsen, oma fietsen en elektrische fietsen. 

Heren - en damesfiets van Cortina

Voor zowel vrouwen als mannen hebben wij verschillende fietsen van het merk Cortina in ons assortiment. Doordat er zoveel verschillende fietsen te vinden zijn, is er voor iedereen wel iets geschiktst te vinden.

Speciale Cortina Transportfietsen

De transportfiets van Cortina is ideaal voor het dagelijks gebruik. Het grote voordeel aan een transportfiets is dat er veel bagage mee vervoert kan worden en dat er gemakkelijk zitjes op geplaatst kunnen worden.

Een Moederfiets van Cortina?

De moderne moederfietsen van Cortina is een alleskunner. Zo is het een ideale fiets voor dagelijks gebruik. Er kunnen gemakkelijk 1 of 2 kinderzitjes op geplaatst worden. Door de combinatie van comfort en veiligheid biedt deze moederfiets veel rijplezier.

De mooiste kinderfietsen van Cortina

Cortina biedt verschillende fietsen voor jongens en meisjes die ideaal zijn om bijvoorbeeld mee naar school te fietsen. Als u de fiets heeft uitgekozen, kunt u kiezen welke kleur je wilt.

Ook oma fietsen!

De oma fietsen van Cortina zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dit komt omdat de fiets comfortabel rijdt en omdat die er stijlvol uitziet. De fiets is veelvuldig inzetbaar in het dagelijks leven.

De beste en hipste elektrische fietsen van Cortina

Elektrische fietsen zijn heerlijke fietsen die ervoor zorgen dat u sneller vooruit komt. Bij de fietsen van Cortina ziet u de mode trends van het moment terug en door de accu onopvallend weg te werken ziet de e-bike er uit als een stijlvolle fiets.

Vragen?

Heeft u vragen over het merk Cortina of andere fietsen dan kunt u die altijd stellen via onze klantenservice. Die is bereikbaar via info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172 – 477 070.

10 1 8,8 1238