• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina fietsen

Producten 1-24 van 63

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 63

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina fiets kopen?

Cortina is een innoverend merk dat let op de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur. Door deze twee werelden te combineren ontstaan er de mooiste, hipste en gebruiksvriendelijkste fietsen. We hebben verschillende soorten fietsen van het merk Cortina in ons assortiment zoals: herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. 

Cortina transportfiets

Hippe herenfietsen van Cortina

Herenfietsen worden steeds hipper. Vroeger werden fietsen vooral gebruikt om van A naar B te komen. Maar tegenwoordig moeten fietsen ook bij uw leven passen. Cortina weet hier goed op in te spelen met hun lifestyle – fietsen. Dit zorgt ervoor dat u zeker opvalt als u aan het fietsen bent op één van de herenfietsen van Cortina. Daarnaast zijn sommige fietsen voorzien van de nieuwste technologische snufjes, zoals een oplaadpunt voor uw telefoon.

We hebben verschillende type herenfietsen in ons assortiment, zoals de Cortina Blau. Dit is een simpel model met een sportieve uitstraling. Weet u nog niet welke herenfiets u wilt? Kijk dan naar de top 10 herenfietsen die wij hebben samengesteld.

Moderne damesfietsen van Cortina

We hebben verschillende type damesfietsen van het merk Cortina in ons assortiment. Zo hebben we de Cortina Roots wat een fijne moederfiets is. Op deze fiets kunnen kinderzitjes gemakkelijk geplaatst worden. Ook staat het stuur en zadel verder van elkaar vandaan waardoor u meer beweegruimte heeft tijdens het fietsen. Naast de Cortina Roots, hebben wij nog andere type fietsen in het assortiment zoals de Cortina U5 . Dit is een transportfiets die ideaal is voor dagelijks gebruik.

De mooiste kinderfietsen van Cortina

Cortina heeft hele hippe en kleurrijke kinderfietsen. Door de voor - en achterdrager kunnen veel spullen mee genomen worden. Let bij het aanschaffen van kinderfietsen goed op de wielmaat. Een wielmaat van 24 inch is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar is een wielmaat van 16 inch goed.

Cortina U4 trapsortfiets mini
Cortina kinderfietsen

Vragen?

Heeft u vragen over het merk Cortina of andere fietsen dan kunt u die altijd stellen via onze klantenservice. Die is bereikbaar via info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172 – 477 070.<

10 1 8,8 1268
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x