• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina Common

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina Common

De Cortina Common is ideaal om te gebruiken in het dagelijks leven. Vindt hieronder meer informatie over deze fietsen.

Het heerlijke aan de Cortina Common is dat het een stevige fiets is die ook nog eens onderhoudsvrij is. Hierdoor kunt u er jaren heerlijk gebruik van maken. De collectie Common is wat eenvoudiger dan sommige andere fietsen van het merk Cortina, maar toch blijft deze fiets er stijlvol uitzien.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een fiets?

Wanneer u een Cortina Common aanschaft is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Zo is de Cortina Common een stadsfiets die gericht is op het dagelijks gebruik. Deze fiets is dus ideaal om even een boodschap mee te halen. Daarbij is het belangrijk om uzelf af te vragen hoeveel versnellingen u wilt, hoe hoog het frame moet zijn en wat voor remsysteem u het fijnst vindt werken.

Het merk Cortina

Het merk Cortina staat bekend om zijn hippe en moderne fietsen. Dit komt omdat de ontwerpers de trends op het gebied van mode en interieur volgen en die toepassen bij de fietscollecties. Hierdoor blijven de fietsen up-to-date.

Online fiets bestellen?

Wilt u een Cortina Common online bestellen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen via onze website doen. De fietsen worden 6 dagen in de week geleverd van maandag t/m zaterdag. Als de bestelling is afgerond wordt uw fiets rijklaar gemaakt, waardoor u gelijk kunt genieten van uw fiets. Het is mogelijk om langstekomen bij onze magazijn en winkel om uw fiets op te halen. Ons magazijn is te vinden in Alphen aan de Rijn en de winkel is gevestigd in Leiden.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Cortina Common of een andere fiets dan kunt u die gerust aan ons stellen. Het is mogelijk om een mail sturen naar info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172 – 477 070

 

10 1 8,8 1238
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x