• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina Soul

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

1 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina Soul fiets kopen?

Cortina heeft haar eigen draai aan de omafiets gegeven en deze fiets wordt dan ook Cortina Soul genoemd. De Cortina Soul is een fiets waarin moderne en retro elementen met elkaar gecombineerd worden. Een voorbeeld hiervan zijn de gehaakte jasbeschermernetten en de verchroomde onderdelen die op de fietsen bevestigd zijn. De fietsen zijn alleen verkrijgbaar in een damesuitvoering.

Cortina Soul
Jasbeschermernet

Eigenschappen Cortina Soul fiets

De Cortina Soul is voorzien van de standaard eigenschappen die bijna alle fietsen hebben. Zo is de fiets verkrijgbaar met een trommelrem, voorrem en terugtraprem. Op de fiets is een enkele standaard gevestigd. Ook zit er verlichting, een bel en een achterdrager op de fiets. De  Cortina Soul is dus ideaal voor dagelijks gebruik.

Verschillende fietsen van Cortina

Naast de Cortina Soul fietsen hebben wij nog andere fietsen in ons assortiment. Zo hebben we: herenfietsen, damesfietsen, en kinderfietsen. We hebben ook andere omafietsen van de merken Batavus en Gazelle.

Hoe vind ik de geschikte fiets?

Er zijn een aantal aspecten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Om u te helpen bij de zoektocht, is het mogelijk om op onze website deze aspecten aan te geven in het filtersysteem. Zo kunt u aanvinken hoeveel versnellingen u wilt, hoe hoog het frame moet zijn en wat voor soort remsysteem u wilt. Hierdoor is het mogelijk om de selectie aan fietsen te verkleinen, waardoor u sneller uw geschikte fiets vindt.

Accessoires voor de Cortina Soul fiets

Hoe leuk is het om op de Cortina Soul fiets een fietsmand, fietskrat of fietstas te plaatsen. Hierdoor kunt u extra spullen vervoeren op de fiets. Daarnaast hebben wij nog andere accessoires zoals fietssloten die zorgen dat de fiets minder snel gestolen wordt. Ook hebben we accessoires voor het onderhoud van de fiets, zoals een fietspomp.

Stel uw vraag aan onze klantenservice

Heeft u nog vragen over het bestellen van een fiets of een andere vraag? Dan kunt u die gerust aan ons stellen. Het is mogelijk om een mail sturen naar info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar  0172 – 477 070. Ook kunt u langskomen in ons experience center  in Alphen aan den Rijn of winkel in Leiden. 

 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x