Cortina Speed

Cortina Speed kopen?

Zoals de naam van de fiets het al zegt, is de Cortina Speed ontworpen om zo snel mogelijk van A naar B te komen. Door de vele versnelling kunt u in een prettig tempo blijven fietsen. De fiets weegt maar 18 kg en dit is zeker ook te merken tijdens het fietsen. Want door het lichte gewicht gaat u sneller vooruit.

Cortina Speed
Cortina Speed

Cortina Speed, de snelheidsduivel

De Cortina Speed is verkrijgbaar in verschillende soorten modellen voor zowel mannen als vrouwen. Door het sportieve uiterlijk van de fiets, is de stadsfiets geschikt voor de snelheidsduivels onder ons. De fiets heeft een sportieve zithouding met een strakke lamp en een fraaie achterdrager. Zoals eerder hierboven is benoemd is de Cortina Speed licht van gewicht. Dit komt ook mede door de Continental beltdrive die als ketting op de fiets bevestigd is.

Gates beltdrive als ketting

Een Gates beltdrive is een kunststof aandrijfriem die veel schoner is dan een fietsketting. De traditionele ketting moet gesmeerd worden om soepel te blijven. Een beltdrive hoeft niet onderhouden te worden. Ook maakt deze aandrijfriem minder geluid en is die lichter dan een originele fietsketting. Het trappen gaat ook sneller en de Gates beltdrive maakt nagenoeg geen geluid. Het kleine nadeel aan de beltdrive is dat die alleen past op een speciaal aangepast frame en dat de beltdrive in aanschaf wat duurder is dan een fiets met een ketting.

Verschillende soorten Cortina fietsen

Naast de Cortina Speed hebben wij nog andere soorten fietsen waar u uit kunt kiezen. Zo hebben we de: U1, Cortina U4, Mozzo, Blau, CommoRoots en nog veel meer. Wij hebben ook nog sportieve fietsen in ons assortiment van de merken Gazelle, Sensa en Batavus.

Personaliseer uw fiets met onze accessoires

Bent u nog op zoek naar bepaalde accessoires voor de Cortina Speed? Wij hebben een groot assortiment waar verschillende accessoires te vinden zijn. We hebben bijvoorbeeld: fietssloten, fietsmanden, fietstassen, fietskratten en verschillende onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat het fietsplezier vergroot wordt.

Een Cortina fiets bestellen?

Wilt u een Cortina Speed online bestellen? Dat gaat heel gemakkelijk via onze website. Nadat uw bestelling is afgerond maken wij uw fiets 100% rijklaar. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw fiets. Als u ervoor kiest om de fiets op te halen, is dat mogelijk in ons experience center in Alphen aan den Rijn of in de winkel in Leiden. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via 0172- 477 070 of mail naar info@aanbiedingsfiets.nl.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.