• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix electrische fiets

19 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

19 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle Chamonix kopen?

De Gazelle Chamonix fietsen zijn gemaakt met sportiviteit en snelheid in gedachten. Deze sportieve fietsen zijn gemaakt om u op lange toertochten goed bij te staan maar ook op korte tochten in de stad snel en wendbaar te zijn. Met de iconische framebuis bij zowel de damesfietsen als herenfietsen is deze fiets gemakkelijk te herkennen in het straatbeeld. Hij staat dusdanig goed bekend om zijn kwaliteit dat deze fiets al jarenlang in het vaste assortiment van Gazelle te vinden is.

Gazelle Chamonix; Sportieve alleskunner!

Er is een grote keuze aan Gazelle Chamonix fietsen. Het voordeel van deze serie is dat ze uitgebracht zijn in een stads- en toervariant. Hierdoor heb je met deze fiets de ideale metgezel voor zowel korte – als langere fietstochten. Hierdoor weet je dat, mocht je op zoek zijn naar een snelle wendbare fiets, deze fiets zeer zeker bij jou past! Of je nu kiest voor een onderhoudsarme variant met gesloten kettingkast of de comfortabele versie met derailleur - deze fiets brengt je waar je zijn moet.

De Gazelle Chamonix Comfort Serie

De Chamonix C8 en de Chamonix C7 zijn uitgevoerd met gesloten kettingkast en zijn de ideale uitvoering voor de dagelijkse rit naar werk of het station. Onderhoudsarm door de naafversnelling en rollerbrake remmen. Verlichting gaat simpel via de naafdynamo en batterijen in het achterlicht. Daarmee zijn deze modellen perfect uitgerust om dagelijks te gebruiken.

De Gazelle Chamonix Toerfietsen

De toerserie bestaat uit de Gazelle Chamonix T27 welke is uitgevoerd met derailleur versnelling. Met deze fiets kunt u probleemloos uren wegfietsen op de mooiste fietspaden. Soepel schakelen met een veelvoud aan versnellingen, samen met een lichtgewicht remsysteem en sportieve houding zorgen voor een fijne combinatie, zodat deze fiets zich perfect leent voor lagere ritten.

De Gazelle Chamonix Sport serie

Als laatste is er de S-Serie, ook wel de Sportserie. Deze fietsen zijn zeer sportief afgemonteerd en rijden als een zonnetje! Ook hier treffen we een derailleurversnelling aan. Met voldoende keuze aan versnellingen en op het topmodel zelfs hydraulische remmen voor een extra comfort. Ben je op zoek naar een Gazelle fiets met voldoende comfort en sportieve houding, bekijk dan de modellen hierinder;

Mocht u na het lezen toch nog twijfelen over welke fiets de beste variant is voor u? Dan kunt u altijd bellen met onze klantenservice of naar de winkel in Leiden gaan voor persoonlijke hulp bij uw keuze.

Uw Gazelle Chamonix verzekeren

Omdat de realiteit leert dat de berijders van dit type fietsen de fiets vaak meenemen op pad is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Het is zeer vervelend als u onverhoopt uw nieuwe fiets kwijt raakt omdat onwelwillenden de fiets hebben meegenomen.
Jaarlijks worden er ruim 700.000 fietsen gestolen in Nederland. Wij werken samen met ENRA verzekeringen zodat u zo lang mogelijk van uw nieuwe Gazelle Chamonix kunt genieten. En mocht uw fiets onverhoopt gestolen worden, dan zullen wij u zo snel mogelijk weer op weg helpen! Het verzekeren van uw fiets gaat zeer makkelijk en snel door de fiets in uw winkelmandje te stoppen. Dan komt u de optie verzekeren snel tegen!

Gazelle Chamonix met trapondersteuning

Dit model is ook leverbaar in een versie met trapondersteuning. De motor en accu zorgen ervoor dat u wordt geholpen tijdens het fietsen en zo een duwtje in de rug heeft. Ideaal voor lange fietstochten of dagelijks woon-werkverkeer. Bekijk de Gazelle Chamonix Elektrische fiets.

Gazelle Chamonix
Gazelle Chamonix in detail
Gazelle Chamonix damesfiets
Gazelle Chamonix herenfiets

Is de Gazelle Chamonix toch niet wat u zoekt?

Niet de fiets voor u, de Gazelle Chamonix? Dan hebben wij vast een andere geschikte fiets in ons assortimet. Wij hebben alle type Gazelle fietsen namelijk online staan. Maar ook voor Batavus fietsen bent u bij ons aan het goede adres. Een goed alternatief is bijvoorbeeld de Gazelle Cityzen!

10 1 8,9 1426