Gazelle Cityzen

9 producten

12 24 36
 1. Gazelle Cityzen C7 Heren 2018
  Gazelle Cityzen C7 Heren 2018
  € 799,00 € 599,00
 2. Gazelle Cityzen C7 Dames 2018
  Gazelle Cityzen C7 Dames 2018
  € 799,00 € 599,00
 3. Gazelle Cityzen S27 Heren
  Gazelle Cityzen S27 Heren
  € 899,00 € 649,00

9 producten

12 24 36

Gazelle Cityzen kopen?

Dit is een sportieve fiets met een uniek uiterlijk. Deze snelle en wendbare fiets is speciaal gemaakt om je zeer snel door het stadsverkeer heen te helpen. Deze wendbaarheid van de Gazelle Cityzen is benadrukt door het minimalistische frame. Hierdoor heeft hij een hoog reactievermogen en is hij zeer sportief in gebruik. Deze sportieve fiets is vanwege zijn grote populariteit verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarvan elektrische fietsen namelijk de Speed Pedelec Gazelle Cityzen Speed, de Gazelle Cityzen C8 HMB en de Gazelle Cityzen T10 HMB.

De vier types Gazelle Cityzen

Deze Gazelle Cityzen is uitgevoerd in verschillende varianten. Twee van deze varianten zijn stadsfietsen en de andere twee stads- en toerfietsen - de zogenoemde hybridefietsen. Alle fietsen zijn multifunctioneel in te zetten. Zowel op korte- als op lange afstande kun je flink genieten van deze gave alleskunner.

Need for Speed! De Gazelle Cityzen hybride fiets

In de hybride categorie vallen de onderstaande fietsen. Deze fietsen zijn miminalistisch uitgevoerd en voorzien van een derailleur versnelling. De S in de modelnaam staat voor sport en duidt op het sportieve weggedrag dat deze fiets vertoont

Gazelle Cityzen S27

De Gazelle Cityzen S27 is voorzien van 27 versnellingen en dit verklaart gelijk waarom deze fiets een meerwaarde heeft voor echte toerrijders ten opzichte van bovenstaande variant. Ook deze fiets heeft een laag gewicht dat net de 15 kilo niet haalt. De hoogwaardige versnellingen en de velgremmen geven je een hoge mate van controle tijdens je fietstocht.

Lifestyle stadsfiets

In de stadsfiets categorie vind je twee modellen waarvan 1 een echte nieuwkomer is en de ander een oude vertrouwde. Beide fietsen hebben hun eigen voordelen maar ook deze twee zijn allesbehalve zwaar om op te tillen. Gelukkig zijn ze wel zwaargewichten wat betreft hun prestaties.

Gazelle Cityzen C7

Deze fiets is in 2017 uitgevoerd in een prachtig matgrijze kleur. De Gazelle Cityzen C7 oogt sportief en de afmontage benadrukt dat. Vlot in gebruik en prima geschikt om door eveneens vlot stadsverkeer te laveren. Door zijn dunne banden, lichte gewicht en rollerbrakes weet je zeker dat deze stadsfiets je veel plezier gaat bezorgen!

Gazelle Cityzen C8

Deze bijzondere stadsfiets is voorzien van een beltdrive ( aandrijfriem ) in plaats van een ketting. Hierdoor fiets je niet alleen lichter maar heeft je fiets ook minder onderhoud nodig. Door de smalle banden, de 8 versnellingen en de Conti Beltdrive weet je zeker dat je een kwaliteitsfiets koopt voor een zeer scherpe prijs! Wij zijn fan van de Gazelle Cityzen C8, jij ook?

Accessoires voor de Gazelle Cityzen

Beide modellen zijn uit te breiden met een slot en verlichtingsset. De verlichtingsset heeft een even sportief uiterlijk en is verkrijgbaar in twee kleuren. Ook is deze fiets erg lichtgewicht. Dit gewicht word onder andere veroorzaakt door het gebrek aan een slot. Gelukkig bieden wij kwalitatief hoogwaardige sloten aan waardoor je je fiets goed kunt beveiligen tegen diefstal!

 

Is de Gazelle Cityzen toch niet wat je zoekt?

Heb je liever een andere fiets? Kijk dan bij onze Gazelle fietsen. Zoek je een andere hybride fiets, kijk dan hier naar onze andere hybride fietsen! Het bekijken van de sportieve Batavus Zonar fiets is ook de moeite waard!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.