Gazelle Cityzen

9 producten

12 24 36
 1. Gazelle Cityzen C7 Heren 2018
  Gazelle Cityzen C7 Heren 2018
  Rating:
  100%
  € 799,00 € 599,00
 2. Gazelle Cityzen C7 Dames 2018
  Gazelle Cityzen C7 Dames 2018
  € 799,00 € 599,00
 3. Gazelle Cityzen S27 Heren
  Gazelle Cityzen S27 Heren
  € 899,00 € 649,00

9 producten

12 24 36

Gazelle Cityzen kopen?

De Gazelle CityZen is misschien wel de meest sportieve elektrische fiets van Gazelle. Deze fiets is gemaakt met een minimalistisch frame. Door het functionele frame is de Gazelle CityZen een fiets met een hoog reactievermogen en kun je er lekker sportief mee fietsen. En dat zie je aan alles terug! Gazelle heeft bij de Gazelle CityZen elektrische fiets goed gekeken naar de plaatsing van de motor en de accu waardoor de hoge reactiviteit behouden blijft. 

In Balans met de Gazelle CityZen

De Gazelle CityZen is uitgevoerd met de unieke Bosch PowerTube frameaccu. Deze accu zit ingebouwd op de onderste framebuis. Hierdoor ligt het zwaartepunt van de accu + de motor laag en behoud je tijdens het fietsen een uitstekende balans - Zen dus! Zowel op korte- als op lange afstanden kun je dus flink genieten van deze gave alleskunner.

Ultieme Commuterbike - de Gazelle CityZen

Ben je de files beu en zoek je een manier om je hoofd leeg te maken onderweg naar huis? Dat kan! De Gazelle CityZen is de ultieme commuterbike. Deze sportieve trekkingfiets zorgt ervoor dat je elke dag weer met veel plezier naar je werk gaat en op fiks tempo over de fietspaden de file voorbij kunt rijden. 

Gazelle CityZen elektrische fiets
Gazelle CityZen elektrische hybride

Gazelle CityZen C8+ HMB 

Deze snelle krachtpatser is verkrijgbaar in twee kleuren - matzwart en tropical blue. Bij de Gazelle CityZen C8+ HMB fiets is er goed gekeken naar de mix tussen design, kwaliteit en gebruiksgemak. Deze elektrische fiets is goed uitgerust voor langere fietstochten. 

De Gazelle CityZen T10 HMB

Dankzij de Bosch Performance Line middenmotor heeft de Gazelle CityZen T10 HMB lekker veel power zodat je urenlang kunt fietsen. Deze krachtpatser word standaard afgeleverd met een 500Wh Platina accu. Deze krachtige motor geeft je ondersteuning tot 25 kilometer per uur. Voor deze stoere en robuuste ebike heb je geen helmplicht. 

De Gazelle CityZen Speed

De Gazelle CityZen Speed is de ultieme commuterfiets. De Bosch Performance Line Speed motor ondersteunt tot 45 kilometer per uur. Zo ben je razendsnel op je eindbestemming. De Gazelle CityZen Speed is een speed pedelec en heeft een kenteken dus voor het gebruik van deze fiets gelden speciale regels.

Gazelle CityZen elektrische fiets
Gazelle CityZen
Gazelle CityZen T10HMB
Gazelle CityZen Commuter Bike

Wil je de Gazelle Cityzen elektrische fiets in het echt zien?

In ons experience center in Alphen aan den Rijn staat de Gazelle CityZen in de showroom. Zo kun jij zien of deze fiets bij jou past. Onze ervaren collega's helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen. Ook voor een fietsaccu of accessoires kun je terecht bij aanbiedingsfiets.nl! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.