• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Esprit

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle Esprit kopen?

Deze goedkope stadsfiets heeft een make-over gekregen waardoor hij er heel trendy uitziet. Door de wijzigingen in het uiterlijk is deze stadsfiets nog eigenzinniger geworden - een uiterlijk wat goed past bij 2017 en zeker ook aan zal slaan in 2018. Deze stads- en lifestyle fiets is geproduceerd met stadsverkeer in gedachten. Zijn gebruiksvriendelijkheid in combinatie met het no-nonsense karakter zorgen ervoor dat deze fiets een hoog what you see is what you get gehalte heeft. Stoer, gemakkelijk in gebruik en heel erg praktisch.

De Gazelle Esprit, robuuste stadsfiets in verschillende varianten

Deze fiets is verkrijgbaar in de Gazelle Esprit C, de Gazelle Esprit C3 en de Gazelle Esprit C7. Beide fietsen zijn voorzien van een aluminium frame en achterdrager. Doordat er gebruik gemaakt is van aluminium is de fiets erg licht. Dat in combinatie met de hoogwaardige Shimano versnellingen zorgt er voor dat je zeer soepel en licht kunt fietsen!
Door de gesloten kettingkast hoef je je in de winter geen zorgen te maken voor onderhoud. Een gesloten kettingkast beschermt de ketting tegen pekel en sneeuw waardoor hij lang meegaat.

Veilig fietsen met de Gazelle Esprit

Omdat het in stadsverkeer erg belangrijk is dat je de weg goed kunt zien, maar vooral dat andere weggebruikers jou goed kunnen zien is deze stadsfiets voorzien van veilige verlichting. De voorlamp word aangestuurd via de naafdynamo. Deze wekt stroom op tijdens het fietsen zonder dat u er extra hard voor hoeft te trappen. Het achterlicht werkt op batterij.

Het onderhouden van uw Gazelle Esprit

Ondanks het onderhoudsarme karakter van deze fiets is raden wij wel aan om een servicebeurt uit te laten voeren bij uw lokale fietsenmaker na een half jaar. Zij lopen de gehele fiets voor u na en zorgen ervoor dat u de leeftijd van de fiets behoorlijk kunt verlengen. Voor overige onderhoudsartikelen kunt u ook kijken onder het kopje accessoires.

 

Gazelle Esprit
Gazelle Esprit fietsfoto
Gazelle Esprit detailfoto
het parkeren van de Gazelle Esprit

Is de Gazelle Esprit niet de juiste fiets voor u?

Heeft u liever een andere stadsfiets? Kijkt u dan ook bij onze andere stadsfietsen voor een ruime keuze aan modellen. De Gazelle Paris is bijvoorbeeld een mooi alternatief voor deze no-nonsense stadsfiets!

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x