• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Heavy Duty NL

Gazelle Heavy Duty hybride

9 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

9 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle Heavy Duty NL

De Gazelle Heavy Duty NL en de Gazelle Duty NL vallen onder de robuuste transportfietsen. Deze stoere fietsen zijn speciaal gemaakt om zeer comfortabel te fietsen dankzij de brede ballonbanden!  Dit type fiets behoort tot de Lifestyle fietsen van Gazelle. Deze zijn speciaal gemaakt om snel en gemakkelijk door het stadsverkeer heen te bewegen. En om het je gemakkelijk te maken zijn beide fietsen voorzien van een handige voordrager. Dit voorrek zorgt ervoor dat je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt zoals boodschappen of een sporttas! Maar dat is nog niet alles - deze transportfiets is voorzien van een sterke achterdrager en word dan ook zeer gewaardeerd door postbezorgers.

Gazelle Heavy Duty NL, dé lifestylefiets van nu

De Gazelle Heavy Duty NL en de Gazelle Duty NL mogen zeer zeker de naam Grote Vriendelijke Reus dragen. Deze robuuste krachtpatser is groots in zijn prestaties maar zeer gebruiksvriendelijk. De brede ballonbanden kunnen zijn gewicht gemakkelijk dragen, maar door het kleine loopvlak fietst hij wel heerlijk licht. Beide fietsen hebben een zeer solide frame met tot in detail doorgevoerde stijlkenmerken. De meegekleurde velgen, het zilverkleurige plaatje op he frame en de meegekleurde spatborden zorgen voor een fraai totaalplaatje.

Twee varianten transportfiets

Deze fiets is verkrijgbaar in twee varianten. De Gazelle Heavy Duty NL 3 en de Gazelle Heavy Duty NL 7. Deze fiets is voorzien van voor- en achterdrager en verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Deze lifestylefiets is een moderne versie van de beachcruiser en dankzij beide dragers een echte krachtpatser!. De zithouding op deze fiets is optimaal dankzij het comfortabele brede stuur en het zachte zadel. Dankzij het onderhoudsarme rollerbrake systeem kun je zeer gedoseerd remmen. Dit is zeer veilig en prettig in gebruik.

Gazelle Duty NL

De Gazelle Duty NL heeft dezelfde sterke kenmerken als de zijn stevige broertje. Het grootste verschil tussen beide fietsen is dat de Gazelle Duty NL alleen voorzien is van een voordrager. Deze fiets is voorzien van drie versnellingen van het prettige Shimano Nexus versnellingssysteem. Het is wel mogelijk om een stevige achterdrager te laten monteren, deze is te vinden onder het kopje accessoires. Vergeet dan ook niet om te kijken bij onze manden. Deze zijn gemakkelijk voorop te plaatsen.

Gazelle Heavy Duty

Ben je toch op zoek naar een wendbaardere fiets?

Is de Gazelle Duty of Gazelle Heavy Duty NL niet jouw fiets, maar wil je wel een mooie wendbare fiets? Kijk dan ook eens bij de Gazelle van Stael! Of bekijk het handige overzicht van alle andere fietsen.

10 1 8,9 1427