• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Hybride fietsen

Elektrische hybride fietsenTop 10 Hybride fietsen

Producten 1-24 van 51

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 51

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Hybride fiets kopen?

Met een hybridefiets haal je het beste in huis wat twee verschillende fietstypes je kunnen brengen - de match tussen een racefiets en een toerfiets. Met dit type fiets weet je dat je de ideale fiets in huis hebt om vele kilometers mee weg te trappen. Hij kenmerkt zich door de derailleur versnelling en het hoge aantal versnellingen. Het geringe gewicht zorgt ervoor dat hij gemakkelijk opgetild kan worden. Denk hierbij aan een ritje met de auto of de trein. Vaak zijn de fietsen sportiever afgemonteerd. Een derailleur is ideaal voor iedereen die heerlijk licht wil fietsen en schakelen. Andere namen voor deze fiets zijn trekkingfiets of toerfiets. Sportiviteit staat hoog in het vaandel bij deze fietsen.

Goedkope Hybride fietsen

Deze fietsen vertonen een zeer prettig weggedrag door het lichte frame en het hoge reactievermogen. Het veelzijdige karakter van deze fiets leent zich uitstekend voor kote- en lange ritjes en tochten door verschillende terreintypes. Ideaal dus voor de fietstocht naar het werk maar ook heerlijk voor de sportieve, langere fietstocht in het weekend! Multifunctioneel, sportief en prettig in gebruik zijn drie steekwoorden die van toepassing zijn. Mede dankzij deze eigenschappen winnen deze fietsen al jarelnang aan populariteit.

Drie merken, één type hybride fiets.

We bieden deze fietsen aan van drie bekende fietsmerken: Batavus, Gazelle  en Sensa. Alle drie de merken leveren precies wat we graag zien bij hybride fietsen. Kwaliteit, duurzaamheid en prettig rijgedrag. Dit is ook precies wat we zoeken in een fietsmerk. Een hoge gebruiksvriendelijkheid voor de consument en kwaliteit die zich terugbetaald in een duurzaam karakter. Samengevat zijn wij op zoek naar fietsen waar u jarenlang plezier van heeft!

Gazelle Hybride fietsen

De sportieve fietsen van Gazelle zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Gazelle heeft het slim aangepakt door lijnen te maken van fietsen die inzetbaar zijn op diverse vlakken. Goede voorbeelden van dit type fietsen van Gazelle zijn de Gazelle Chamonix fietsen, de nieuwe Gazelle Vento lijn en de Gazelle Orange fietsen.

Batavus Hybride fietsen

Batavus heeft een groot assortiment sportieve toerfietsen in het assortiment en heeft wat ons betreft een gouden combinatie in handen met de bekende Batavus Zonar. Maar ook de Batavus Fuze is een zeer betrouwbaar model die wij extra goedkoop kunnen aanbieden.

Sensa hybride fietsen

Sensa timmert al enkele jaren hard aan de weg in het sportieve segment. Veel gebruikers die een Sensa in bezit hebben zijn zeer tevreden en vertellen nooit meer anders te willen. De sensa fietsen zijn zeer degelijk in gebruik en hebben een zeer fraai uiterlijk wat de sportiviteit van deze fietsen benadrukt. Sensa vertegenwoordigt ook het grootste aantal sportieve fietsen op onze website.

Onderhoud aan uw hybride fiets

Uw hybridefiets is voorzien van een derailleur versnelling. Dit vraagt een klein beetje van uw tijd om hem te onderhouden zodat u er jarenlang plezier aan kunt beleven. Omdat een derailleur in tegenstelling tot een open kettingkast geen bescherming heeft is het noodzakelijk dat u uw ketting goed schoonmaakt. Zo heeft zand geen invloed op de werking van de ketting.
U kunt uw ketting reinigen met de kettingreiniger met borstels. Dit zorgt ervoor dat het reinigen van uw ketting zo gepiept is. Het smeren van de ketting kan met de handige kettingspray.
Ook uw remblokken en tandwielen dienen goed schoongehouden te worden. Wij verkopen ook een handige en zeer voordelige onderhoudsset. Even gedaan – jarenlang profijt!

Hybridefiets
Hybride Gazelle
hybride fiets
hybride

Is de hybride fiets toch niet wat u zoekt?

Bekijk dan onze ruime collectie fietsen, sportieve stadsfietsen of elektrische fietsen.

10 1 8,9 1426