• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Hybride damesfiets

Producten 1-24 van 25

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 25

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Hybride damesfiets – een ideale metgezel!

De hybride damesfiets heeft alles in huis om je favoriete toerfiets te worden! De hybride damesfiets is zeer sportief afgemonteerd en daardoor een erg prettige fiets in gebruik. De open kettingkast (derailleurversnelling) zorgt ervoor dat de fhybride damesfiets zeer prettig schakelt en lekker licht trapt. Deze combinatie van een sportief frame en zeer prettig schakelgedrag zorgt ervoor dat je uren lang met plezier weg kunt trappen op deze hybride fiets dames!

Top 10 dames hybride fietsen

In onze top 10 van hybride damesfietsen staan drie merken. Twee hybride fiets dames zijn Batavus en Gazelle, zijn merken die gezamenlijk 2 eeuwen aan ervaring bieden. Het derde merk, Sensa, is net zoals Batavus en Gazelle een oerdegelijk Nederlands merk wat zich in het sportieve fietssegment begeeft.
Alle drie de merken maken kwalitatief uitstekende hybride damesfietsen waarmee u goed uit de voeten kunt als u graag langere maar ook kortere fietstochten wilt maken. In de top 10 van hybride damesfietsen heeft u een handig overzicht van alle hybride fiets dames en hun unieke eigenschappen zodat u zich gemakkelijk in kunt lezen in de diverse fietstypes.

De hybride fiets dames - Veel comfort in ruil voor een paar minuten onderhoud

De open kettingkast geeft veel comfort tijdens het fietsen bij een hyrbide damesfiets. Maar het is wel noodzakelijk dat u de dames hybride fiets goed zult onderhouden. Dit doet u door na elke fietstocht tijdens nat weer de kettingkast en de tandwielen schoon te maken bij de dames hybride fiets. Gelukkig is dit een kwestie van een paar minuten werk! Wij hebben een ruim assortiment aan onderhoudsartikelen zoals een kettingreiniger of een onderhoudsset voor de hybride damesfiets. Het devies is – een paar minuutjes onderhoud per week bij de dames hybride fiets en  geeft u gegarandeed jaren plezier! En nu we de accessoires toch benoemen - denkt u ook aan een handige fietstas om uw picknick in mee te nemen voor bij uw hybride damesfiets? 

dames hybride fiets

Bent u op zoek naar nog een beetje extra comfort en fietsgemak die je bij de hybride fiets dames niet kan vinden?

Kijkt u dan ook eens bij onze elektrische hybride fietsen!

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x