• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Hybride fiets 2014

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hybride fiets 2014

2014 was één van de gouden jaren voor de hybride fiets. De hybride fiets van 2014 kwam in “the picture” als ideale toerfiets. Dit is mede dankzij de derailleur versnellingsnaaf die heerlijk licht schakelt en zorgt voor zeer sportief schakelgedrag. Maar ook het geringe gewicht van de hybride fiets  uit 2014 zorgt ervoor dat hij zeer handig in gebruik is. Want juist dankzij dit lage gewicht is de hybride fiets, ook van 2014, makkelijker op te tillen. Ideaal voor als u wat verder weg gaat met de auto. Fiets achterop de fietsendrager en gaan! Maar ook met de trein neemt u hem dus zeer gemakkelijk mee. Dat klinkt toch echt als een win-win situatie.

Hybride fietsen van drie verschillende merken

Er zijn drie verschillende merken die in 2014 hybride fietsen bieden tot heden. Hierdoor heeft u ruime keuze en kunt u een fiets vinden die echt bij u past. Wij hebben Sensa hybride fietsen van 2014, Gazelle hybride fietsen van 2014 en Batavus hybride fietsen van 2014. Maar ook in de huidige seizoenen lopen de collecties van alle drie de merken door of worden uitgebreid met nieuwe modellen.

De voordelen van hybride fietsen in 2014

Een hybride fiets van 2014 heeft zoals u boven heeft kunnen lezen dus vele voordelen. Zo is de fiets vaak lichtgewicht, zeer wendbaar, geeft u urenlang fietscomfort en is de beste vriend voor elke toerfietser. Deze voordelen wegen absoluut op tegen het enige nadeel wat er vaak word ervaren bij een hybride fiets 2014. De hybride fiets moet namelijk goed onderhouden worden. Gelukkig is dit een kweste van minuten. Het gaat hier om het schoonhouden of maken van de ketting en de tandwielen. Gelukkig zijn er handige hulpmiddeltjes om dit snel te doen. Onze onderhoudsartikelen bieden voldoende opties om u hierbij te helpen zoals de handige kettingreiniger en de onderhoudsset. Zo is het een fluitje van een cent om uw fiets te onderhouden!

hybride fiets 2014

Bent u op zoek naar een hybride fiets?

Neemt u dan ook eens een kijkje bij de elektrische hybride fietsen van Batavus en Gazelle!

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x