• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Cortina Kinderfietsen

11 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

11 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Cortina kinderfiets kopen?

Opzoek naar een leuke kinderfiets? Dan bent u bij Aanbiedingsfiets aan het juiste adres! Wij hebben vrolijke kinderfietsen van het merk Cortina in ons assortiment.

De U4 collectie

De collectie van de Cortina kinderfietsen heet U4. De u staat voor utility wat nuttigheid betekend. Deze fietsen zijn zeker nuttig, maar zien er ook nog eens hip en modern uit. Op de fiets zit een voor-rek waar bijvoorbeeld schoolspullen op meegenomen kunnen worden. De fietsen zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen voor zowel jongens als meisjes.

Cortina kinderfiets

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een Cortina kinderfiets?

Bij het aanschaffen van een kinderfiets is het belangrijk om te letten op de maat van een fiets. Als de maat klopt, kan een kind goed fietsen. Het fietsen wordt ook een stuk veiliger omdat het kind bijvoorbeeld zijn stuur goed beet kan houden. Daarbij is het belangrijk dat fiets fijn rijdt en dat u er lang mee vooruit kunt gaan. Bij het aanschaffen van een fiets  moet u letten op het aantal versnellingen, remmensystemen en framehoogtes.

Accessoires

Het is natuurlijk leuk om de hippe Cortina kinderfiets te upgraden met hippe accessoires. Zo hebben wij fietsmanden, kratten en tassen waarmee bijvoorbeeld schoolspullen vervoerd kunnen worden. Wij hebben nog verschillende onderhoudsproducten in ons assortiment, zoals een fietspomp. Wat ook belangrijk is, is een goed fietsslot die ervoor zorgt dat de fiets goed op slot staat.

Het merk Cortina

Het merk Cortina staat bekend om de hippe en up-to-date fietsen. Dit komt omdat de ontwerpers van Cortina alle trends op het gebied van mode en interieur in de gaten houden. De trends worden weer toegepast op de fietsen waardoor die er hip en modern uitzien.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Cortina kinderfiets of andere fietsen? Dan kunt u die altijd aan ons stellen en onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via info@aanbiedingsfiets.nl of bel naar 0172- 477 070. 

10 1 8,8 1250