Moederfiets 2016

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moederfietsen in 2016! Moderne alleskunners

De moederfiets van 2016 is een echte moderne alleskunner net zoals de moeder van 2016. Je hebt het tenslotte druk genoeg dus je hebt een praktische moederfiets nodig waarmee je veilig kunt fietsen samen met je kind. En dat hebben we in de collectie moederfietsen 2016! Drie modellen moederfietsen 2016, alledrie veilig en betrouwbaar!

De Gazelle moederfietsen in 2016

Gazelle heeft in 2016 de collectie moederfietsen onverander gelaten ten opzichte van het voorgaande jaar. Gazelle moederfietsen zijn namelijk betrouwbaar in kwaliteit en fietscomfort. In de collectie moederfietsen van Gazelle bevinden zich de Gazelle Bloom moederfiets en de Gazelle Cabby moederfiets.

De Gazelle Bloom 2016 is een moderne moederfiets met praktische details. Zo heeft de moederfiets extra veel ruimte tussen het zadel en het stuur om je de mogelijkheid te geven om een kinderzitje voorop te plaatsen bij de moederfietsen 2016. De achterdrager is verlengd waardoor een kinderzitje op de achterdrager voldoende ruimte heeft op de moederfiets 2016. De handige tweepootstandaard en het stuurslot stellen je in staat om je kindje gemakkelijk uit het kinderzitje te tillen zonder te hoevel balanceren met de moederfietsen 2016.

Ook de Gazelle Cabby 2016 is erg praktrisch. Deze moederfeest én bakfiets in één geeft je de mogelijkheid om je kinderen veilig op het bankje in de bak te vervoeren. Het bankje bij de moederfiets is voorzien van veiligheidsgordels. Ook hebben deze handige moederfietsen een tweepootstandaard én stuurslot om je fiets veilig te kunnen parkeren. De bak is handig in te klappen waardoor de moederfiets 2016 door (bijna) elke schuurpoort past of in de schuur geparkeerd kan worden!

De Batavus moederfietsen in 2016

De Batavus Mambo Deluxe moederfiets van 2016 is dé moederfiets van Batavus. Deze praktische moederfiets is is gebouwd om kinderen zo veilig mogelijk te vervoeren! Het begint al met het verstevigde frame waarin de bagagedrager geintegreerd is die op de moederfietsen zitten. Ook hebben deze moederfietsen 2016 een zeer stevig stuur waar een kinderzitje gemakkelijk op gemonteerd kan worden. Ook is er iets meer ruimte tussen het zadel en het stuur waardoor je meer ruimte hebt om op te stappen als er een kinderzitje gemonteerd is op één van de moederfietsen. Het stevige stuurslot en tweepootstandaard zorgt ervoor dat je je kindje veilig in én uit het zitje kunt tillen bij de moederfiets 2016.

Handige accessoires voor op de moederfietsen 2016

Bij Aanbiedingsfiets.nl hebben we allerhande handige accessoires waarmee je je moederfiets kunt voorzien. Zo hebben wij een groot spectrum aan accessoires voor de Gazelle Cabby moederfietsen  2016 zoals maxi-cosi adapters, een regenkap of een afdekhoes.

Ook hebben wij diverse kinderzitjes van YEPP, zoals een YEPP voorzitje of YEPP Easyfit achterzitje wat gemakkelijk op de Gazelle Bloom  moederfietsen 2016 en de Batavus Mambo deluxe moederfietsen 2016 geplaatst kan worden. Ook is er een windscherm en een slaaprol om je kind nog meer comfort te geven. Dat is wel zo fijn voor je kostbaarste bezit!

moederfiets 2016

Wil je een bij de moederfiets 2016 een passende herenfiets bestellen?

Kijk dan eens bij onze ruime collectie papafietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.