Mountainbike 29er

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

MTB 29er kopen?

Op zoek naar een 29er mountainbike? Bij Aanbiedingsfiets zit je goed wanneer je op zoek bent naar een MTB 29er. Wij bieden verschillende 29er’s aan van het merk populaire fietsenmerk Sensa. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is dit type mountainbike uitgerust met 28 inch wielen.

Waarom een MTB 29er kiezen?

Wanneer je voor een nieuwe mountainbike gaat kiezen is het van belang om goed uit te zoeken wat voor MTB bij je past. Wij bieden verschillende type mountainbikes aan. Namelijk een MTB 650B, een MTB 26” en natuurlijk de 29er mountainbike. Wanneer je op zoek bent naar een mountainbike met een snelle omwentelsnelheid dan is dit type MTB een goede keuze. Naast de snelle omwentelsnelheid staat de MTB 29er bekend om een grotere grip door het grotere loopvlak van de fiets.

Voordelen MTB 29er opgesomd:

  • Hoge omwentelsnelheid.
  • Meer grip vanwege grotere loopvlak.
  • Banden rollen makkelijker over obstakels.
  • Langere fietsers in voordeel, vanwege lager zwaartepunt

Nadelen van een 29er mountain bike?

Uiteraard zijn er van de 29er mtb ten opzichte van de andere type mountainbikes ook nadelen te noemen. Zo komt een 29er moeilijker op gang vanwege het feit dat er meer massa op gang moet komen. Daarnaast zijn deze type mtb’s minder wendbaar dan de andere modellen zoals de 650B MTB.

De 29er MTB steeds populairder

In de VS en Canada is de opkomst van de 29er MTB niet meer te stoppen. Onder andere bekend mountainbiker Gary Fisher was zeer te spreken over dit type MTB. Ondertussen zijn er ook veel wedstrijdrijders die voor het type mountainbike gaan met 28 inch wielen.

Voorkeur voor ander type mountainbike?

Is de 29er MTB toch niet helemaal wat je zoekt voor je nieuwe moutainbike ervaring? Bij Aanbiedingsfiets bieden wij uiteraard ook andere type MTB’s aan. Via onze overzichtelijke categoriepagina kunt u eenvoudig alle mountainbikes zien die wij aanbieden.

Mountainbike 29er
MTB 29er
MTB 29er stuur
29 inch Mountainbike

Eerder op zoek naar een Cross hybride fiets?

De combinatie van een mountainbike en een racefiets is terug te vinden in een zogenaamde cross hybride fiets. Met dit type fiets heb je de mogelijkheid om twee ondergrondtypes combineren. Ook de cross hybride fietsen verkopen wij van het populaire merk Sensa.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.