• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Papafiets 2017

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vaders opgelet! De papafiets van 2017

Veilig op pad samen met je kind op de papafiets uit 2017. Dat is toch een van de mooiste dingen die er is? Samen de wereld op veilige manier ontdekken op de papafiets uit 2017. Gelukkig is dit mogelijk dankzij de ruime collectie papafietsen in onze webshop! En naar verwachting zal deze collectie van papafietsebn alleen maar toenemen en in populariteit steigen. 
Wij hebben papafietsen van Batavus en Gazelle in ons assortiment. Beide merken bieden papafietsen gemaakt met Hollandse degelijkheid zodat je zeker weet dat je veilig op pad kunt! De papafietsen zijn makkelijk en snel te bestellen op onze website of kom een kijkje nemen in onze winkel naar één van de papafietsen. 

De papafietsen in 2017

In 2017 verwachten wij weer een ruime collectie papafietsen die er voor zorgen dat jij je kind op veilige wijze kunt vervoeren. Het onderhoudsarme karakter van de ketting en de gebruikte versnellingen zorgen ervoor dat je alle aandacht bij je kind kunt houden wanneer je aan het fietsen bent op de papafiets uit 2017. Wel zo fijn! Ook zijn deze fietsen zo uitgerust dat je op comfortabele wijze kunt fietsen. Ook wel handig als je met de papafiets naar werk of de stad gaat!

Accessoires voor je 2017 papafiets

Ook in 2017 zal de papafiets uitgerust kunnen worden met allerlei accessoires om je kind zo veilig mogelijk te vervoeren! Wat dacht je van een handig kinderzitje voor voorop- of achterop op één van de papafietsen? En om deze compleet te maken kun je deze kinderzitjes uitbreiden met een windscherm en een slaaprol. Zo kan je kind veilig en beschut in slaap vallen tijdens het fietsen zonder zichzelf te bezeren op de papafiets. Dat is natuurlijk een hele fijne gedachte zodat jullie samen op  zoek naar avontuur gaan op één van onze papafietsen uit 2017!

papafiets 2017

Wil je naast de mooie papafiets ook een bijpassende mamafiets?

Naast de vele papafietsen heeft matson ook een grote grote collectie aan moederfietsen!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x