Sensa Romagna

Publiekslieveling

Er zijn twee verschillende Sensa Romagna racefietsen – de Sensa Romagna Comp en de Sensa Romagna Tiagra. Beide fietsen hebben als gemeenschappelijke eigenschap een double butted aluminium frame en een carbon voorvork.  

Lichtgewicht racefiets

Beide fietsen zijn lichtgewicht door de double butted makelij. Op kernpunten zijn verstevigingen aangebracht en zo is de fiets stijf genoeg om veel snelheid te kunnen maken. De carbon voorvork drukt het gewicht nog verder en zo heb je een strakke racefiets van nog geen 10 kilo. Carbon heeft, net zoals aluminium, veel voordelen. Het is stevig en stijf waardoor je goed vaart kunt maken tijdens het fietsen.

Degelijke fiets voor een zachte prijs

Als je beginnend racefietser bent of een enthousiaste racefietser die op zoek is naar een fiets waar je veel fiets voor een scherpe prijs binnen kunt slepen kan zeer zeker slagen met de Sensa Romagna. Beide modellen hebben hun specifieke voordelen en hebben een uitstekende afmontage.  Deze goede afmontage is ook nog eens benadrukt door een strak uiterlijk.

Sensa Romagna Comp

De naam van deze racefiets, de Sensa Romagna Comp, komt van de Supra Comp Line onderdelen waarmee deze fiets is uitgerust zoals de zadelpen, het stuur en de wielen. Deze ergonomisch gevormde onderdelen zijn hun geld dubbel en dwars waard tijdens het fietsen! Deze fiets is voorzien van een Shimano 105 schakelset, Schwalbe Lugano banden en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Sensa Romagna Tiagra

De Sensa Romagna Tiagra is afgemonteerd met een volledige Shimano Tiagra groep. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteitsonderdelen in huis hebt gehaald met deze racefiets. Lichtgewicht, gebouwd om snel te zijn en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn woorden die bij deze fiets passen!

Sensa Romagna

Ben je op zoek naar een goede racefiets?

Kijk dan ook eens bij onze totale collectie!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.